Piprun perjantai

Vielä kaksi viikkoa koulua jäljellä ja sitten alkaa kuukauden loma. Sitä ennen kuitenkin luvassa opiskelua joka ilta ja jopa perjantai-iltana luen lauantaiaamun (!!!) tenttiin. Sain muuten kaveriltani hyvän idean ruotsin opiskeluun – Muumien katsominen på svenska! Kävin tänään ostamassa Muumi dvd:n ja nyt ilta sujuukin paljon mukavammin, kun välillä katsoo Muumeja tenttiin lukemisen ohella. 🙂 Mitäköhän sarjoja katsomalla voisin kerrata ranskan ja espanjan tentteihin? 😀

Hauskaa viikonloppua! 🙂

pipari

3 vastausta artikkeliin “Piprun perjantai”

  1. Jep, Serranon perhettä minäkin ajattelin ehdottaa. 🙂 Tai Naapureina Madridissa.

  2. Serranon Perhe ehdottomasti!;) Ja melkein kaikki srajathan saa espanjaksi, esimerkiksi frendit, mutta ne on yl sitte sellasta kuraa ettei mitää rajaa 😀

    Mulla ei ton ruotsin aksnsa oo tollasta tarvetta kun se on äidinkieli, mutta englantia treenasin pienempänä just samalla tapaa, eism frendejä (lempparisarja!!) katsoin joo ilman tekstitystä tai sitten englanninkielisellä testityksellä, siinä oppi myös miten sanat kirjotetaan :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta