Michael Kors blogikello

Bloggaajien kesken innostutaan aina ajoittain jostain tietyistä tuotteista, oli se sitten Mulberryn huivi, Vuittonin monogram Speedy tai sitten tämä uusin villitys Michael Korsin oversize kello. Onko tässä blogimaailmassa ketään muuta, jonka mielestä tämä kyseinen kello ei ole niin kiva? Taidan olla kohta ainoa bloggaaja, joka ei omista sellaista. En tarkoita tällä mitään pahaa, mutta itse en nää mitään viehätystä kellossa, jota isänikin voisi käyttää ja minulla tulee sellainen face palm -fiilis aina, kun luen jonkun taas hankkineen blogikellon. Pidän henkilökohtaisesti siroista ja ajattomista hopeakelloista, joten ainakaan Piprua ei tulla näkemään sporttaamassa MK:n kelloa.

Kuva

PS. Multa on toivottu lähikuvaa omasta kellostani ja voisinkin tehdä siitä ihan oman postauksensa myöhemmin, vaikka ei siinä mitään erikoista olekaan. 🙂

pipari

29 vastausta artikkeliin “Michael Kors blogikello”

 1. Tämän tekstin voisin niin kuvitella kirjoittaneeni itse! Minunkaan mielestä kello ei ole mitenkään kiva vaan pidemminkin inhoan jopa kyseistä kelloa tai kyseisen kellon näköisiä kelloja! 😀 ja aina kun luen että joku on taas ostanut tällaisen niin en tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.. Itsekkin pidän ajattomista ja siroista kelloista! ainut ero vaan että itse pidän paljon enemmän nahkahihnaisista kelloista esim mustalla, ruskealla tai valkoisella hihnalla mitä näistä hopeisista hihnoista 🙂 pidetään yhdessä silti lippu korkealla! ja muuten olisi kyllä mukava saada lukea sinun omasta kellosta postaus! sitä odotellessa! 😛

 2. Olen vähän samaa mieltä. Aluksi olin aivan ”myyty” Korsin kelloille – en tosin niille oversized-malleille. Nyt kun niitä on vilahdellut joka blogissa, olen alkanut kyllästyä. Toki ottaisin jos lahjaksi annettaisiin, mutta mieluummin hankkisin jonkun hieman poikkeavan tai edes eri merkiltä. Rannekello on kiva asuste, mutta kuten esim. tiettyjen laukkujen ja laukkumallien kohdalla, en halua törmätä samanlaiseen toisilla joka viikko tai päivä. 🙂

 3. Jaan kyllä mielipiteesi tässä asiassa 😀 Mielestäni nuo isot kellot näyttää ihan miesten kelloilta, en voi ymmärtää et miten niistä on tullut noinkin suuri muotivillitys! Mutta jokainen hankkikoon sellaisen kellon joka omaa silmää miellyttää, itselläni (kuten sinullakin) se on naisellinen ja siro 🙂

 4. Niin samaa mieltä. Tuo kello ei ole yhtään naisellinen!Pyöreästä muodosta kyllä tykkään mutta naisellisemmasta. Tosiaan tuo sopii melkein paremmin miehille…merkinhän takia bloggaajat tuntuu tuota muutenkin ostavan kun MK tuntuu olevan nyt niin in juttu.

 5. Viimeistään plagiaatit vie kaikesta maun pois. Mulberryn ruutukuvio Prisman myymissä halpissateenvarjoissa -> ei kiva. Yhteiskunnan pitäis oikeesti rajoittaa tollaista plagiointia.

 6. Olen kanssa ihmetellyt, mikä tuossa rohjakkeessa ihmisiä viehättää. Ennen sinun kirjoitusta en ole missään lukenut vastakkaisia kommentteja tuota kamalan näköistä kelloa kohtaan. Hyvä kun uskalsit tuoda mielipiteen esille. Pitää niin paikkansa, että tuo voisi olla korkeintaan isän ranteessa. Sen verran kaukana on naisellisesta kellosta!

  Mikä tämä MK fanaattisuus tätä nykyä muutenkin on? Voiko/uskaltaako kukaan kertoa ostaneensa esim. käsilaukun joka voisi olla muutakin merkkiä kuin MK tai LV?

  Persoonallisuutta kehiin ihmiset.
  Säälittävää tämä nuorten aikuisten konservatiivinen massamaku.

 7. Hahaa, oon niin samaa mieltä sun kanssa! Musta toi kello on järkyttävän iso monen pieneen ja hentoiseen ranteeseen. Niin massajuttu bloggaajien keskuudessa, etten ikinä ostaisi itselleni!

 8. Mun mielestä toi kello on tosi hieno kyllä, mutta paljon hienompiakin saa ja vielä halvemmalla, että en mä tota ostais. Mieheltä lainattu joku feikkikello on mun suosikki :D:D

 9. Olen ihmetellyt samaa! Michael Kors -kellojen ulkonäössä ei sinänsä ole mielestäni mitään vikaa, mutta sitä en ymmärrä miksi kaikki yhtäkkiä haluavat juuri Michael Korsin kellon, vaikka siinä ei muotoilun puolesta ole mitään ihmeellistä. Jos kyse olisi jostain kelloihin erikoistuneesta valmistajasta, ymmärtäisin että halutaan ostaa laatua, mutta MK:n kellot on ihan tusinakamaa. Niissä ei ole laadun eikä muotoilun puolesta mitään erityistä. – Maaria

 10. Anniina: Eikö hävetä seurustella sellaisen kanssa jolla on feikkikello? Mä en huolisi edes tuttavaksi.

  rRausku

 11. Tuo kello on mun mielestä ihan jees. Se ei kuitenkaan täytä mun kriteereitä kellosta. Haluan että kellossa on blingiä ja se että se näyttää mun silmissä tarpeeksi hyvältä. Mä en halua ostaa mitään kuitenkaan just siks että se on vaikka tietyn merkkinen. Ostan yleensä siks että miellyttää mua itseäni!

 12. tykkään sun asenteesta paljon! kuljet omaa tietä ja oot erilainen kuin muut bloggaajat, etkä kulje bloggaajien massamuodin perässä! tykkään! :)ja samaa mieltä kellosta.

 13. Musta taas on vähän hassua, kun sanotaan että Korsin kellot vilahtelee joka blogissa. Itse en niitä ole kyllä nähnyt kuin ehkä muutamissa blogeissa tai, että oon nähnyt vaan muutamilla bloggareilla omana ton tai jonkun muun Korsin kellon.

  Musta jotkut Korsin kellot on tosi nättejä ja voisin sellaisen hankkia. En välttämättä tuota mutta ehkä jonkun muun. Myös DKNY:n kellot on viehättäneet mua jo ainakin pari vuotta.

 14. rRausku:

  Eikö hävetä luokitella ihmisiä jonkun feikkituotteen perusteella? Valitsetko ystäväsi ja tuttavasi sillä periaatteella että mitä he omistavat ja mitä eivät. Katkaisisitko välisi parhaimpaasi ystävään, jos paljastuisi, että häneltä löytyisi esimerkiksi rantarolexi?

  Itse en hyväksyisi tuollaisia sinunlaisia kapeakatseisia ihmisiä edes tuttavaksi.

 15. mä oon kyl niin samaa mieltä sun kanssa ainaki tässä asiassa! melkeen jopa yököttää toi kello jo! 🙂 Ja hienoo ku rohkeesti uskallat tuoda omat mielipiteet julki! munki mielestä ois siisti sun omasta kellosta lukee postaus! 🙂

 16. Anonyymi, mä en inhoa tota kelloa, mutta mun mielestä toi on aika ruma. Mulle ihan sama ostaako joku tollasen vai ei, en vaan ymmärrä tota ilmiötä. =)

  Anonyymi, MK:lta löytyy varmasti paljon kivoja kelloja, mutta toi yks malli tuntuu olevan todella suosittu ainakin Suomessa. Kyllä mäkin ottaisin ton lahjaksi, mutta en varmaan hirveästi käyttäisi. :I

  Anonyymi, :DDDD suoraa puhetta!

  Anonyymi, ehkä jotkut vaan tykkää pappakelloista. Voisin muuten ostaa ton kellon mun isälle joululahjaks. 😉

  Anonyymi, mua taas ei miellytä pyöreät kellotaulut, mutta makuja on monia. =)

  Anonyymi, joo plagiointi on ikävä juttu. Itse tosin tykkään Mulberryn ruutuhuiveista. :O

  Anonyymi, emmäkään oikeen ymmärrä miksi MK on tällä hetkellä niin kova juttu. Mä tykkään ite joistakin MK:n laukuista, mutta siihen se sitten jääkin. Mun mielestä toisten tyylin kopioiminen tai matkiminen on aika tylsää. En ite oo mikään persoonallinen pukeutuja, mutta en myöskään lähde mukaan kaikkiin villityksiin.

  Anonyymi, niinpä! Vaikka tykkäisin tosta kellosta, en varmaa ostais sitä ihan vaan sen takia, kun niin monella tuntuu se jo olevan.

  Anniina, selvä homma. =)

  Maaria, oot aivan oikeassa, tuskin MK:n kellot ovat mitään huippulaatua, eri asia on sitten ne oikeat kelloihin erikoistuneet valmistajat (Omega jne). =)

  rRausku, älä kiusaa mun lukijoita. 😉

  Reetta, mun unelmien kellossa sais myös olla blingiä, mutta sitten kyseessä pitäisi olla ihan oikeita timantteja. =) Ehkä sitten joskus. 😉

  Anonyymi, niinkuin sanoin aikaisemmalle, en ole itse mikään persoonallinen pukeutuja. Tässä tapauksessa en kuitenkaan mene massan mukana, koska kyseinen tuote ei itseäni miellytä. =)

  La Petite princesse, hyvä hyvä!:D

  I’m Lacking, sä varmaan seuraat sitten eri blogeja kuin minä, koska mä voisin samantien mainia ainakin 10 bloggaajaa, joilla on tuo kyseinen kello hopeisena tai kultaisena.

  Mäki oon nähny kivan MK:n kellon Stockalla ja jopa harkitsin sen ostamista, mutta ei ollu kuitenkaan ihan sellainen kuin mitä haluan. Oli siis aivan eri mallinen kuin tuo kuvassa oleva.

  Desiree, älä ota niin vakavasti tuota rRauskun kommenttia, kunhan provosoi. 🙂

  Unknown, apua nyt kaikki luulee, että mulla on jotain hienoja kelloja. 😛 Tuutte pettymään kellopostaukseen. 😀

 17. ”rRausku:

  Eikö hävetä luokitella ihmisiä jonkun feikkituotteen perusteella? Valitsetko ystäväsi ja tuttavasi sillä periaatteella että mitä he omistavat ja mitä eivät. Katkaisisitko välisi parhaimpaasi ystävään, jos paljastuisi, että häneltä löytyisi esimerkiksi rantarolexi.”

  Ei. Mun ystävät ei tue rikollisuutta ostamalla feikkejä. Tosin heillä on varaa aitoihinkin jos tarve. En ihan heti keksi mitään feikkiä nolompaa.

  rRausku

 18. Olen itsekin huvittunut, kun tuota möhkälettä vilkkuu ties kuinka monessa blogissa. Mutta toinen pitää tyttärestä, toinen äidistä vai miten se meni 😉

 19. Anniina: Eikö hävetä seurustella sellaisen kanssa jolla on feikkikello? Mä en huolisi edes tuttavaksi.

  rRausku

  Ei. Mun ystävät ei tue rikollisuutta ostamalla feikkejä. Tosin heillä on varaa aitoihinkin jos tarve. En ihan heti keksi mitään feikkiä nolompaa.

  rRausku

  ^ Aplodit, hienoa ! Varmasti itsekään et tue esimerkiksi lapsityövoimaa ostamalla vaatteita H&M tai muista halpatuoteketjuista ja ostat vain tuotteita joita ei ole testattu eläimillä ja kierrätät samalla pelastaen maailman.. Niimpä niin. Se että sinun ystäväsi eivät käytä feikkituotteita ei tee heistä eivätkä sinusta parempia, hehän voivat vaikka ladata netistä musiikkiakin laittomasti ! Kamalaa, aika noloa… Ymmärtäisin jos Anniinan kommentti olisi ollut ilkeä tai negatiivinen muttei se ollut lähellä kumpaakaan? Ylimielistä? 🙂
  En tue feikkituotteita millään tapaa mutta kommenttisi pisti silmään ja pahasti. En ole myöskään tosikko mutta toisen kommenttisi jälkeen asiaa ei voinut pitää edes enää vitsinä, rajansa kaikella 🙂
  //Sini

 20. en itsekään innostu korsin kelloista, mutta tämä postaus oli kyllä todella ärsyttävä. käyn toisinaan katsomassa sun laihdutuskuurin edistymistä ja usein törmään näihin vihapostauksiin, jotka on kirjoitettu muka ystävälliseen sävyyn. en tiedä, onko asia niin, mutta monilla teksteilläsi annat kuvan, että olisit todella kateellinen muille ihmisille ja koet tarpeelliseksi lytätä heidät jollakin tavalla, toki aina ”ystävällisessä” ja ”asiallisessa” sävyssä…… hanki nyt jotain muitakin ihmisiä elämääsi siskosi ja hänen lapsensa lisäksi, niin ehkä huomaat, etteivät muut ihmiset olekaa uhka sinulle ja voisit nauttia elämästäsi ilman, että tuhlaat energiasi vihaan ja vittuiluun. tsemppiä laihdutukseen! 🙂

 21. Tellu, makunsa kullakin. 😉

  Anonyymi, nyt voisit kyllä katsoa itse peiliin. Oma kommenttisi oli nimenomaan tällainen ”ystävälliseen” ja ”asialliseen” sävyyn kirjoitettu, mutta oikeasti vittuilua.

  En ole kateellinen muille bloggaajille tästä kellosta, en vain yksinkertaisesti pidä siitä. En myöskään kirjoittanut postausta ilkeään sävyyn, joten reaktiosi on ihan turhaan negatiivinen.

 22. wow, propsit sulle, että tajusit anonyymin (13:51) viestin sarkasmin…………….. :DDDD

 23. Anonyymi, toivottavasti löydät elämääsi positivisuutta, jotta sinun ei tarvitse enää tulla levittämään negatiivisyyttä!

 24. Heippa, nuoriso!

  Olen vertaillut netissä, mistä kannattaisi ostaa kello ja näin törmäsin tähän blogiin. Lukeminen on ollut meikäläiselle eli köyhähkölle/keskituloiselle keski-ikäiselle perheenäidille jollain lailla huvittava kokemus. Minua miellyttää kello, joka on iso ja yksinkertainen ja josta näkee helposti, mitä kello on. Michael Korsiin ihastuin ostettuani eräästä halpis-alennus-kenkäkaupasta New Yorkista muutama vuosi sitten korkeakorkoiset sandaalit, joissa oli mielettömän hyvä lesti jalalleni. Olen sitten tilaillut e-bayltä käytettyjä MK-laukkuja yms. Eli kun ehkä ranteeseeni ilmestyy joku MK-kello, kaikkein viimetteks on syynä joku bloggausmuoti-innostus, kun en oikeasti seuraa yhtään blogia. Kivaa kesää kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta