Uudet vanhat saappaat

Rakkaat Marc By Marc Jacobsin nahkasaappaani halkesivat pari kuukautta sitten ja sain vihdoin viime viikolla aikaiseksi viedä saappaat suutarille. Paljon oli tehtävää ja halkeaman lisäksi piti uusia korkolaput ja vaihtaa liukkaat nahkapohjat kumipohjilla. Jouduin kuitenkin vähän pettymään suutariin, koska lopputulos jäi epäsiistimmäksi kuin olin odottanut. Seuraavan kerran, kun vien näinkin arvokkaat, 500 euron saappaat (tosin sain puoleen hintaan) suutarille, aion valita jonkun luotettavan suutarin, joka osaa oikeasti entisöidä saappaita ja tuoda ne takaisin eloon. Minun mielestäni suutarin pitäisi vähän osata katsoa, ettei laadukkaita kenkiä voi antaa asiakkaalle takaisin viimeistelemättömän ja epäsiistin näköisinä, joten en suosittele kauppakeskusten pikasuutareita. Kaiken lisäksi koko operaatio maksoi minulle 70 euroa, joten mistään edullisesta diilistä ei ollut kyse. Minulla tulee suutarista mieleen joku vanha sympaattinen pappa, joka rakkaudella entisöi nahkakenkiä pienessä, tunnelmallisessa puodissaan ja näyttää oppipojalleen miten homma kuuluu tehdä. 😀 Onko sellaisia vielä?

Jotta postaukseni ei kuulostaisi hirveältä valitukselta, olen kuitenkin iloinen, että sain saappaani taas käyttöön. 🙂 Aion kuitenkin äänestää jaloilla, enkä enää käytä kyseisen suutarin palveluja, vaikka henkilökunta olikin mukavaa. Osaako joku suositella loistavia suutareita?

Saappaan kärjet jäivät oudon kiiltäviksi

Hups varsi meni vähän hassusti:)
Kivan näköiset uusien pohjien reunat:( HLisäksi halkeaman raja näkyy vieläkin.

pipari

8 vastausta artikkeliin “Uudet vanhat saappaat”

  1. Ssndra , ajattelin eka, etten mainitse, koska en haluu mustamaalata ketään julkisesti. Toisaalta ehkä varoittamalla muita vältytään pettymyksiltä. Kyseessä oli siis Jumbon Suutarikeskus.

  2. Viiskulman suutaria ystävät on kehuneet kovasti! Itse en ole vielä ehtinyt kenkiä sinne viedä, mutta pystyvät kuulemma tekemään vaativampiakin korjauksia 🙂

  3. Sini, joo mäki oon käyttäny sitä joskus, mutta en koskaan jaksa mennä keskustaan, joten en sinne vienyt tällä kertaa. Ens kerralla kai pakko!

    • Hei Pipari ja Sini! Tässä kirjoittelee viiskulman suutarin perustaja. Pyöritin putiikkia henkilökunnan kanssa 14-vuotta, kunnes myin sen 2009 marraskuussa ja siirryin asustamaan maaseudulle. Nyt kuitenkin palaan helsinkiin ja avaan uuden suutarinliikkeen kallioon. Sinne on helpompi tulla ympäri seutukuntaa kuin ihan ytimeen. Osoite on: Fleminginkatu 21 A. Liikkeen nimi on nykyään Suutari Haukanvuori. Avaamme putiikin 14.7.2014 Tervetuloa, mikäli olitte silloin aikaisemminkin tyytyväisiä 🙂
      http://www.suutarihaukanvuori.fi

  4. Hahaa, arvasin missä kävit koska mulla on ollut yhtä ”laadukasta” jälkeä..rikkoivat yhet Calvin Kleinin korkkarit ja nyt taistelen miten ne korvais sen mulle kun eivät pysty korjaamaan vahinkoa…olisi oikeasti ihana löytää joku luotettava ihana suutari!

  5. niih, niillä repesi niinku se nahka siitä reunasta ja ei sitä voi ommella tms koska se olis tosi näkyvä ja ne tarjos mulle kenkärasvaa lohdutukseks!!!!jatkan tätä taistelua niiden kanssa sit reissun jälkeen…:/ nyt ei jaksa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta