Tupsupipo

Tilasin pari kuukautta sitten Nellyltasöpön ”Lily Hat” tupsupipon, mutta vasta nyt sille on ollut käyttöä säiden viilennettyä. Tykästyin pipoon todella paljon ja se sopii mielestäni minulle hyvin, vaikka mustien hiuksien kanssa siitä tulee hieman teini angsti -vibat. Hintaa myssyllä oli vain 2,50€, joten taidan tilata saman myös valkoisena. 🙂

Kuvat lainattu

Älkää välittäkö tuosta kissankarvasta 😛

                                                                             Silmäpussit, mitkä ne on??

Ja sitten taas koulutehtävien pariin ja kasvattamaan pahempia silmäpusseja….

pipari

5 vastausta artikkeliin “Tupsupipo”

  1. Semmottii vaa, et saat sen kameran tarkentaa suhun itselaukaisimella, jos vaihdat automaattisen tarkennuksen asetuksen ”liikkuvaan kuvaan”. En muista, mikä se on Cänönissä, mut jos otat valikosta automaattisen tarkennuksen ”ei liikkuvaan kuvaan”, niin sitten se tarkentaa vain kerran, kun taas ”liikkuvassa kuvassa” kamera tarkentaa automaattisesti jatkuvasti.

  2. Nanna, hihi kiitos:))

    tutta, mäki haluun:D tai siis valkosen:P

    Anonyymi, okei kiitos!! täytyy koklaa tota:)

    aurinko, thanks a lot:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta