Twilight Breaking Dawn osa 1

Kävin tänään katsomassa neljännen Twilight elokuvan, Breaking Dawn (Aamunkoi) osa 1. Tämän kirjan juonikäänteet eivät miellyttäneet minua, joten ei tullut yllätyksenä, että tämä oli kaikista huonoin Twilight elokuva. Siitä huolimatta pidin leffasta, vaikka aikamoista siirappia se olikin ja olisin toivonut enemmän toimintaa. Valitettavasti Stephanie Meyerin kirjoittamaa romantiikkaa ja herkkyyttä ei saatu välitettyä valkokankaalle, joten pidän edelleen enemmän sarjan kirjoista kuin elokuvista. Meyer osaa kirjoittaa älyttömän kauniisti ja hänen runollinen kirjoitustyylinsä puree tällaiseen romantikkoon aivan täysin. Jään odottamaan innolla viidettä ja viimeistä elokuvaa, vaikkakin sen jälkeen jää varmasti tyhjä olo, kun jatkoa ei ole enää luvassa. Onko muut Twilight fanit vielä käyneet katsomassa Aamunkointa?

Ihana mekko!

Suloinen kuva:)

Ihana asu, haluan konjakinruskean nahkatakin!

Ihana mekko osa 2 🙂

Kuvat: Imdb.com

pipari

4 vastausta artikkeliin “Twilight Breaking Dawn osa 1”

  1. Ihanat Bella & Edward 🙂 En ole vielä käynyt katsomassa, mutta ehdottomasti on mentävä! Olinkin jo odotellut, kerrotko käyneesi leffan katsomassa 😉

  2. En ole vielä käyny katsomassa 🙂
    Ja tuo Bellan mekko on tosiaan ihana, itellekki osu heti ekana silmään (Robertin jälkeen tietty) 🙂

  3. Leffaan meno olisi suunnitelmissa ensilauantaiksi. Ajattelin odottaa enimmät kävijän pois alta ja malttaa odottaa hetkisen. Innolla ollaan odotettu ja malttaminen on ollut välillä hankalaa 😀

  4. Mäkin odotan, että pahin ryysis menee ohi ja innokkaimmat saa uteliaisuutensa tyydytettyä ja sit meen johonkin ei-niin-ruuhka-aikaan, että pääsen hyville paikoille. 🙂

    En oo vielä päässyt kirjasarjassa noin pitkälle, mutta väliäkö tuolla. Jos leffa on huonompi kuin kirja, niin näin päinhän se on sitten parempikin toimia. 🙂 Ja vaikka en oo mikään Robert-fani, niin tuossa viimeisessä kuvassa se on todella miehekkään ja maskuliinisen näköinen, huuuuh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta