Punahilkka ja viikonlopun mäyräkoira

Ostin tänään Espritin punaisen hupparin ja ristin sen samantien treenipaidaksi. Tulin muuten juuri salilta ja yllätyin kovasti, kun sali ammotti tyhjyyttään näin lauantai-iltana… Onko muilla muka parempaa tekemistä?

Minua ällötti eilen Alepan kassajonossa, kun kaksi minun ikäistä tyttöä ostivat kaljaa sekä tupakkaa ja kiroilivat  kauniilla tupakkaäänellä. Huh huh, todella mautonta, onneksi en polta!

Sätky
😀

 Piparin mäyräkoira:D

Olipa järkevä postaus, mutta sainpahan ainakin itselaukaisimen pelittämään!

pipari

14 vastausta artikkeliin “Punahilkka ja viikonlopun mäyräkoira”

 1. Joo en oo koskaan oikein tajunnu röökin vetämistä. Ällöö. Kaikki muut kaverit polttaa, tosin kukaan ei harrasta liikuntaa 🙂

 2. Mä poltin tänää röökii ja join kaljaa ja kiroilinki vielä, hyi vittu oon varmaan mauton…öööö…..

 3. C’mon, mitä sä oikein kuvittelet itsestäsi? Se että polttaa ja juo kaljaa tekee toisesta ihmisestä ”ällön”? Hahhaha, neiti taitaa itse suosia 6e ”laatuviinejä”?

  Nimm. valkkaria rakastava, tupakoitsija!

 4. Moi valkkaria rakastava tupakoitsija, en juo viiniä, kiitos kysymästä! Ne kassajonossa olevat typyt oli sellasia aikuispissiksiä, myötähäpeä ol suuri. Eli niiden käytös oli ällöä.

  Siny, hahhaha:D

 5. Samaa mieltä Piparin kanssa erityisesti kiroilusta…Kiroilu ei sovi kenenkään suuhun – ei varsinkaan naisen!

 6. Anonyymi, mä lopetin kiroilun kummipoikani synnyttyä. Toki välillä kiroilen refleksinomaisesti jos vaikka satutan itseni, tiputan jotain tms, mutta muutoin pystyn hillitsemään itseni. Teiniä mua ei häirinny kiroilu, mutta varsinkin näin ”vanhemmalla” iällä kiroilu tuntuu todella typerältä ja teinimäiseltä.

 7. Mäkin inhoan omaa sekä erityisesti avomieheni kiroilua. Niinpä päätin, että ”v*ttu sitä v*ttu tätä” loppuu nyt. Rupesimme siis mieheni kanssa laskemaan näitä sanoja, ja aina kun sen sanoo, saa miinuspisteen. Miinuspisteen voi kuitenkin ”hyvittää” lenkillä! 😀 Joulukuun puolessa välissä ollaan menossa Tukholmaan ja siellä se, joka on enemmän miinuksella, joutuu ostamaan toiselle lahjan ja tarjoamaan ruuat. Vähän ehkä lapsellista – mut ei se kiroilukaan oo aikuismaista.

 8. Minua ällötti eilen Alepan kassajonossa, kun kaksi minun ikäistä lihavaa osti maitorahkaa ja karkkia ja kiroilivat kauniilla läskiäänellä. hyhhyh, onneksi en ole lihava.

 9. Hanniina, toihan on tosi hyvä idea! 🙂 onpahan joku motivaattori kiroilun lopettamassa.
  Toivottavasti voitat! 😉

  Anonyymi, öööö okei? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta