Nyt alkoi Piprun tehoviikko!

En ole viime viikkoina päässyt treenaamaan kunnolla matkan ja Dukanin dieetin vuoksi, joten tällä viikolla pistän töpinäksi ja omistan tämän viikon treenaamiselle! Nyt kun palasin takaisin normaaliin karppaamiseen, riittää energiaa ja hiilareita hikiliikuntaankin. Aloitin viikon reippaalla juoksulenkillä ja huomenna suuntaan salille. Vaikka ulkona onkin jo pimeää ja viileää, ei se ole mikään tekosyy jäädä kotiin laiskottelemaan. Liikunnasta saa korvaamatonta energiaa ja jaksamista arkeen, vaikka lähteminen tuntuisikin vaikealta. Tällä viikolla ei ole tilaa tekosyille, vain tekemiselle! Nyt kaikille tsemppiä ja pylly ylös!  🙂

Otin tänään ensimmäistä kertaa käyttöön Craftin liikuntaan tarkoitetun lämpökerraston, joka toimi loistavasti lenkillä. Laitoin kerraston päälle vielä juoksutrikoot, -paidan sekä tuulitakin ja hyvin tarkeni. Saisin takin alle mahdutettua vielä hupparinkin, mutta kohta pitää alkaa katsastamaan kunnon talviurheiluvaatteita tarkemmin, sillä parin viikon päästä mennään varmaan jo pakkasen puolelle.

Hyvän olon muistilista
  • Säännöllinen liikunta
  • Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio
  • Riittävä unensaanti
  • Lepo 
  • Oman ajan järjestäminen (harrastukset jne)
  • Positiivinen ajattelu
  • Itsensä arvostaminen

Päivän ajatus:
”The division between success and failure is your attitude. If you project problems, they will find you. If you project accomplishments, then those results find a way to weave towards you. Make sure you kick aside the rejection of past problems. They hold very little bearing on what you can do going forward. Be bold, confident and unbending when it comes to what you want. You have the power!” JNL

pipari

3 vastausta artikkeliin “Nyt alkoi Piprun tehoviikko!”

  1. Moi! Voitko tehdä postauksen, miltä päivän ruuat (mukaan lukien annoskoot) on näyttänyt nyt DUkanin dietillä? :)))

  2. *crunch*crunch* Suffelin puffit rapisee hampaissa, kun lueskelen tätä. :S Hitsit. Pitäsköhän ryhdistäytyä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta