Luottotuotteeni: Aurinkopuuteri

Yksi tärkeimmistä meikkituotteistani kulmakynän ja peitevoiteen lisäksi on aurinkopuuteri ja siinä olen monta vuotta luottanut Dioriin. Aurinkopuuterissa on erittäin tärkeää sen hienojakoisuus ja kestävyys ja Diorin aurinkopuuterit täyttävät täydellisesti nämä kriteerit. Olen monta vuotta käyttänyt samaa aurinkopuuteria sen loistavan laadun vuoksi, enkä ole viitsinyt edes kokeilla toista merkkiä aikaisempien pettymyksien vuoksi (esim. Lumene). Olen aikaisemmin käyttänyt mattapintaisen lopputuloksen jättävää Bronze Matte -aurinkopuuteria sävyssä 002 Honey Tan ja sen palveltuaan minua 1,5 vuotta ja nyt loputtuaan halusin ostaa Tax Freesta uuden. Valikoimassa oli kuitenkin vain Bronze Original Tan -aurinkopuuteria ja ajattelin sen olevan yhtä  hyvää. Vaikka otin saman 002 sävyn kuin aikasemmin, on se minulle liian tumma ja tämä aurinkopuuteri on muutenkin liian glitterinen talveksi omaan makuuni. Joudun siis jättämään tämän odottamaan kesää (tosin käytän sitä kunnes saan uuden) ja alan metsästämään Bronze Mattea. Ainakin Strawberry.netissä myytäisiin haluamaani aurinkopuuteria, mutta en tiedä uskallanko tilata kyseiseltä sivustolta. Onko joku teistä tilannut Strawberry.netistä, onko luotettava nettikauppa?

pipari

11 vastausta artikkeliin “Luottotuotteeni: Aurinkopuuteri”

 1. Heippa!

  Itse tilasin pari vuotta sitten ripsarin strawberry.netistä. Toimitusaika oli muistaakseni aika nopea ja hommat toimi muutenkin aika mallikkaasti. Ainoa miinus on se, että saan edelleenkin päivittäin mainospostia sivulta (senkin asian saisi varmaan hoidettua helposti pois).

 2. Täysin luotettava tuo strawberrynet.com, ilman postareita ja nopea toimitus vaikkakin Hong Kongista asti tulee! Paketin ympärille on kiedottu vielä kaunista nauhaa ja pakattu hyvin siihen styroksimössöön tuotteet. Ehdoton suosikkini monen tuotteen kanssa 🙂

 3. Olen tilannut Strawberry.netistä monet kerrat meikkejä, tuoksuja ja Tigejä. Kanta-asiakkaana sain kerran jopa tullimaksut hyvityksenä kun tilasin vahingossa yli 45 e arvosta ja jouduin maksamaan tullit. Faksasin sinne kuitin ja sain rahat nopeasti takaisin. Todellakin suosittelen.

 4. Mäkin oon alkanu metsästää tota, ku mun 2 ja puol vuotta päivittäisessä käytössä ollut alkaa olla enää 1cm kehykset jäljellä. En haluu maksaa Suomen tuplahintaa, mutta monesta nettikaupasta en oo löytäny, missä aiemmin on ollu (HALVEMMALLA:D) :/

 5. Aivan paras tuote vielä piti sanoa! Kyllä siitä sen täydenkin hinnan maksaa kolmen vajaan kolmen vuoden välein jos on PAKKO, sen verran sitä tulee naamaan sudittua 🙂

 6. On hyvä. Jos jää tulliin, niin korvaavat jälkikäteen tullin ja ALVin.

  rRausku

 7. Moi! Olen itse miettinyt monta kertaa tota Stawberryneetiä, siellä kun hinnat on edullisemmat. Mutta sivut näyttää mun mielestä ”halvalta” ja suomenkielessä on semmosia kirjoitusvirheitä että mulla heräs epäilykset, kysyin Suomen Dermalogica jälleenmyyjältä, onko Strawberrynet luotettava Dermalogica jälleenmyyjä, vastaus tuli, että ei ole. Tämän takia en ole tilannut mitään kyseiseltä sivustolta koska luulen asian olevan samalla lailla myös muiden merkkien kohdalla.

  -T

 8. Itse olen tilannut StrawberryNetistä reilusti yli 50 kertaa eikä ikinä ole ollut mitään ongelmaa. Tilaus on noudettavissa postista reilussa viikossa. Ja kannatta tosiaan tarkistaa, että tilauksen loppusumma jää alle 45 euron niin välttyy tulli+alv-maksuista. Suosittelen siis! 🙂

 9. En ole koskaan tilannut. Mutta nettisivujen ulkonäön perusteella olen jättänyt tilaamatta.
  Mielummin ostan tuotteet lentokentiltä tai esim. Kicks lehden mukana tulevilla -20% alennuskupongeilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta