Pipari sponsored by Villeroy & Boch

Katsokaapas mitä löysin Wienin Villeroy & Bochin myymälästä – Pipari joulukuusenkoristeen! Tottakai Piprun oli pakko ostaa Pipari, tosin en vielä tiedä mihin laittaisin sen täällä kotona. Nyt se roikkuu peilin edessä Home Sweet Home -koristeen kanssa, mutta eiköhän se jouluun mennessä löydä oman paikkansa. 🙂

Tässä vielä rRusinalle omistettuja testikuvia Ministä ja Nasusta. Olen todella tyytyväinen uuteen kameraan, nämä kuvat on otettu illalla huonossa valaistuksessa ja silti laatu on ihan hyvä! 🙂 Jeejee, olen innoissani parantuneesta kuvanlaadusta ja sepäs motivoikin bloggaamaan!

pipari

3 vastausta artikkeliin “Pipari sponsored by Villeroy & Boch”

  1. Poikkesin siellä kampin Modassa, epätoivosena yritin etsiä siis sitä Hilfigerin saman tyyppistä pikeepaitaa joka oli sinulla siinä kuvassa, punaisena. Ei ollut, ei myöskään Stockallakaan, mutta gantin osastolta löyty aika vastaavanlainen pitkähihaisena, tumman sinisenä.. Oli nappi löytö 🙂 Ja inspiroiduin siis sinusta, joten kiitos!:D

  2. Elviira, kiva kuulla, että löysit pikeen!:) Itselläni ei ole kokemusta Gantin pikeistä, mutta siskon vauvalla Rusinalla on pari pikeetä ja ovat pysyneet hyvinä. Jos siinä paidassa on muuten elastaania, niin kannattaa välttää huuhteluaineen käyttöä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta