MBMJ läppärisuoja is here!

Tilasin ennen matkaa Shopbop.comista Marc by Marc Jacobsin läppärisuojan ja se sopii täydellisesti 10,1 tuuman miniläppärilleni. Jännitin hieman miten koneen laturi tulee mahtumaan, mutta pienestä pullistelusta huolimatta se mahtuu suojan sisään oikein hyvin. Olin myös tyytyväinen, että läppärisuojassa on hyvät pehmusteet, koska välillä heittelen laukkuani hieman huolimattomasti, joten pehmusteet ovat tärkeät. Onneksi en ostanut hätäpäissäni jotain tylsää läppärilaukkua, vaan maltoin odottaa kunnes löysin mieleisen yksilön! Pipru is happy!

Hieman pullistelua havaittavissa, kun laturi on mukana. 🙂

Nyt ostamaan joulukoristeita ja aineksia piparimuffinseihin! 🙂

pipari

2 vastausta artikkeliin “MBMJ läppärisuoja is here!”

  1. Ää eikää,mä just eilen ihastelin tätä ja toivon että jonain päivänä omistan myös tämän luultavasti myös mustana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta