Look what I got!

Saanko esitellä – uusi järkkärini! En jaksanut enää odottaa vanhan kameran vakuutuskorvausprosessia, joten päätin hankkia kokonaan uuden kameran Verkkokauppa.comista. Päädyin ostamaan aikaisemmin kokeiluun saamaani Canon EOS 1100D -järjestelmäkameran videokuvausominaisuudella, koska se oli hinta-laatusuhteeltaan minulle sopiva. Vielä pitäisi reklamoida vuosi sitten ostamani ulkoinen salama, ostaa halogeenivalaisin sekä kamerajalusta ja sitten onkin kotistudio valmiina. 😀 Täytyy muuten sanoa, että ilman blogiani en olisi välttämättä ostanut uutta kameraa ja se tuntuu vähän hölmöltä. Minulle blogikuvien ja ylipäänsä blogin laatu on kuitenkin niin tärkeää, että olen valmis panostamaan tähän rahallisesti. Toisaalta välillä mietin käykö täällä kurkkaamassa Piparin kuvia muu kuin rRusina ja kiinnostaako ketään edes kuvien laatu. Onko tässä nyt ylitetty sellainen raja, että bloggaaminen ei ole enää vain höpsö harrastus?

pipari

9 vastausta artikkeliin “Look what I got!”

 1. todellakin kiinnostvaa kuvien laatu! on ollut yhtä tuskaa lukea sun blogia kun kuvat ovat olleet huonoakännykkäkamerapikselimössöä 🙁

 2. Mun mielestä blogissa on kyllä tärkeä (tärkein?)asia että kuvien laatu on hyvä 😉 Eli JEE 😀

 3. Rreija, myös rReijo refreshaa piparin maailmaa 24/7!

  Anonyymi, oon pahoillani:(( kohta parantuu!

  Sara, arvaa oonko ite innostunu!!’

 4. Mua ei kiinnosta, oon sokea. Opaskoira sanoi, että ihan suttua kuvat.

  rRausku

 5. Hienoa että panostat kuvien laatuun 🙂 Webcamkuvat ovat niin hirveää kuraa että huh..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta