Michael Kors Hamilton Tote

Mallailin yhdessä Wienin ostoskeskuksessa Michael Korsin Hamilton laukkua vaaleanruskeana ja tulin siihen tulokseen, että tämä laukku sopisi minulle aika hyvin. En toki tarvitse laukkua, mutta haluaisin konjakinruskean laukun, kun en sellaista vielä omista. En löytänyt konjakinruskeaa versiota, mutta ihastelin tosiaan kuvissa näkyvää vaaleanruskeaa laukkua ja innostuin myös krokokuvioisesta mustasta. Hintaa keskikokoisella laukulla laukulla oli 329 euroa (kroko 379e), not bad nahkalaukusta (vertaa johonkin Vuittonin 500e peruslaukkuun, jossa suurinosa materiaalista on muovia). Tästä tosin tulee hieman Hermesin Birkin laukun kopiovibat, mutta kyllä vähävaraisemmillekkin pitää olla laukkuja. 😉 Joka tapauksessa tämä laukku pääsi Piparin ostoslistalle ja käyn tämän Stockalta kotiuttamassa kunhan budjetti antaa periksi. Tykkäättekö?

pipari

11 vastausta artikkeliin “Michael Kors Hamilton Tote”

 1. Michael Korsin Hamilton Tote mustana on ollut yksi haaveistani jo pitkään. Nyt kyseisestä laukusta oli tullut joku Rock n’ roll -versio ja se olisi aivan täydellinen :D. Kun oon etsinyt jotain laukkua missä olisi niittejä, lukko, ketjuja ym.. niin se olisi ainakin jotenkin sinne päin.

 2. Ää, Vasta sunnuntaina googlettelin itsekin tuota samaa laukkua samassa värissä ja mietin olisiko tuo seuraava laukkuhankintani! Hinta ei ole todellakaan paha nahkalaukusta, mutta itsekään en vielä pysty tuota hankkimaan. Ainoa juttu mikä tossa harmittaa on se Että se on tote, eikä shoulder laukku, pienen lapsen kanssa olisi helmpomaa kantaa laukku olalla..!

 3. Ihana ja käytännöllinen laukku, hyvää nahkaa ja sitä voi kantaa myös olalla tarvittaessa. Itselläni on tuo sama mustana kultaisilla somisteilla. Sinulle sopii ehdottomasti paremmin hopeiset somisteet.

 4. Mä haluaisin myös tuon laukun joko mustana kullanvärisillä metalliosilla tai konjakinvärisenä kullanvärisillä metalliosilla. Kumpaakaan yhdistelmää ei kuitenkaan ilmeisesti ole Stockan valikoimissa (eikä budjettikaan juuri nyt salli laukun ostoa). :/

 5. Mulla on Hamilton ollut nyt käytössä noin vuoden verran, konjakin värisenä ja hopeisilla osilla.. Tykkään tosi paljon! Nahka on pysynyt melko napakkana, tietty jonkun näköstä löystymistä on havaittavissa..
  Ihanan klassinen malli. Tosin oon jo pitkään ajatellut, että nappaisin sen pidemmän olkahihnan jollain pihdeillä irti, en niin välitä siitä ”ketjuosasta” siinä hihnassa.
  Mutta voin suositella laukkua! Tyylikäs, mutta chic!

  -Marïa-

 6. Ensin katsoin, että onpa kiva sormus ja sitten aloin hämmästelemään, että onkos se vasen vai oikea käsi? 😀

 7. I’m Lacking, ohhoh toi rock n’ roll -versio kuulostaa hauskalta. 😀 toisaalta toi perus on klassisempi, vaikka on sekin vähän rock. 😉

  Nanna, no se iski heti silmiin, mut harmi, että se on kalliimpi. :I

  Jasmin, mutta tossahan on myös pidempi hihna, joten sen saa olalle!!:)

  Mrs. L, joo mä tykkään ite enempi hopeisista somisteista, kun tykkään käyttää hopeakorujakin. 🙂

  Marjaana, no höh. Voipi olla, että kovan kysynnän vuoksi Stocka laajentaa valikoimaansa jossain vaiheessa? Musta tuntuu, että Kors on aika kova juttu tällä hetkellä Suomessa. 🙂

  Maria, kiva kuulla positiivisia kokemuksia laukusta, vahvistaa entisestään ostopäätöstä. 🙂 Eiks sitä pidempää hihnaa saa piiloon laukun sisälle?

  innin, hahha ei ole niin vakavaa suhdetta, että ihan kihloihin olisin mennyt. 😉

 8. Se hihna on kiinni siitä laukun sivuista. Sen saa kyllä joten kuten piiloon, mutta aina se ketjuosa näkyy enemmän tai vähemmän.. Mun mielestä se ketju on vaan jotenkin niin mauton, tekee siitä laukusta jollain lailla halvan näkösen.

  Ja tiedoksi kaikille, Tampereella oleva Cotton-liike myy myös Korsia, ja lähettää tuotteita myös postitse!
  Osoite http://www.cotton.fi ja Cotton löytyy myös Facebookista!

  -Marïa-

 9. Mustan ja punaisen Hamilton Tote -laukkujen omistajana voin sanoa vain yhden sanan: TYKKÄÄN! Tai oikeastaan jopa rakastan. 🙂 Ihan mahtavia laukkuja, joissa yhdistyy kaikki laukun hyvät puolet ja täyttyy laukulta vaaditut kriteerit. 🙂 Suosittelen erittäin lämpimästi.

 10. Tuo on aivan ihana laukku, en itse koskaan kommentoi mihinkään mitään, mutta nyt on pakko kysyä, Mrs.L: mistä olet ostanut tuon ihanuuden kultaisilla somisteilla? Katselin jo nettikaupasta tuota mustaa hopeisilla, mutta pidän enemmän kultaisista somisteista ja koruistakin joten sellainen olisi enemmän mieleeni :)(toivottavasti kysymys nyt tavoittaa oikean henkilön, huomasin kyllä että tämä on Piparin blogi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta