Piparin Wien challenge +5kg

Ennen Wienin matkaa haastoin itseni -6kg painonpudotukseen (tulos jäi -5kg, not bad!), mutta tällä menolla tuliaisena matkalta on +5kg. 😀 Mistä on Piprun matkaeväät tehty? Rinkeleistä, kakuista, pizzasta, suklaasta, karkista, kekseistä…. Terkkuja muuten äidille ja vanhemmalle siskolle, maistuis varmaan teillekkin!!

Paahdettu kastanja
Sacherkakku
Kahvilahinnat ovat lompakkoystävällisiä

Omenastruudeli

Nom nom nom

pipari

6 vastausta artikkeliin “Piparin Wien challenge +5kg”

 1. Maistuis kyllä meillekkin! Miten iso omenastrudelpala!!!

  Hauskaa hevosajelua!

  T.Kaksi kuolaavaa

 2. Ihanalta näytti tuo Sacheri! Toisaalta on ihan hyvä vaan välillä sallia itselleen herkkuja, säkin kun olet vetänyt muuten niin tiukkaa linjaa 🙂

 3. Hei tulin sattumalta sun blogiisi, ja näin tuon Hilfigerin paidan päälläsi. Ja itse kun ajattelin ostaa kyseiseltä merkiltä jonkin pitkähihaisen, mutta tuohan näyttää paremmalta kuin perus pikee pitkähihainen jota olin ajatellut.. Mitä materiaalia tuo on ja paljon maksoit tuosta? Ja ostitko sen ihan täältä Helsingin liikkeestä? 🙂

 4. Moi kaksi kuolaavaa, hankkikaa ruokalaput!

  Marjaana, ne oli taivaallisia. :)) (paitsi sacherkakku)

  Nanna, mun mielestä se Sacher ei ollu kovin hyvää, tosin en pidä erityisesti aprikoosista. 😮 Joo matkalla pitää sallia. 🙂

  Elviira, toi on tosiaan ihan perus puuvillapikee 3/4 hihoilla. Voitko kuvitella, että oon ostanu ton vuonna 2002 ja on vieläkin hyvä ja väri pysyny kirkkaana. :O Ostin silloin Helsingin Moda-liikkeestä. Mulla on sellanen mielikuva, että pitkähihainen pikee maksaa noin 90 euroa. 🙂 Lacosten pikeet on kans tosi hyvä, pitkähihanen maksaa 99e.

 5. Aah näyttää oikein makoselta:)
  Äläkä panikoi painonnoususta, kun pääsee normirytmiin niin kyl ne kilot taas alkaa lähteen:D
  Herkuttele meidän muidenkin puolesta;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta