Terveisiä Mozartin kotikaupungista!

Guten Abend!
Oikeastaan otsikko on hieman harhaanjohtava, sillä Mozart asui vain viimeiset elinvuotensa Wienissä, mutta siitä huolimatta koko kaupunki on täynnä kaikkea Mozartiin liittyvää. Sitä ei ole voinut olla huomaamatta, kun ollaan kierrelty kaupungissa ja tunnusteltu keskustan meininkiä. Matkustaminen pienen lapsen kanssa tuo aina haasteita matkaan, eikä kulkeminen kaikkialle ole niin yksinkertaista, mutta kaikesta selvitään reippaalla asenteella! Onneksi hotellimme sijaitsee noin 40 minuutin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta, joten sinne kävelee mielellään syksyisen raikkaassa ilmassa. Sääennusta viikolle oli noin 11-15 astetta, mutta sää on ollut aika kolea ja tuulinen.

Päivän asu: Takki (uusi!) S.Oliver, huivi/Mulberry, laukku/Miu Miu, farkkuleggarit/Pieces, saappaat Sokokselta, käsineet&Global
Aika creepy Mozart nukke:O

Löysin kivat konjakinruskeat mokkasaappaat karva koristeella, mutta jäin vielä harkitsemaan ostosta. En ole varma pidänkö saappaista paljon vai todella paljon… Karva on todella kova trendi tänä syksynä ja sitä näkyy etenkin täällä joka puolella, joten voisin olla muotijuntti-Pipru näillä saappailla. Sisko pisti kuitenkin merkille, että saappaat laskeutuvat hassusti kävellessä ja jäävät hieman kurtulle nilkan kohdalta (koska mullahan on niin kapeet jalat nykyään hahhaha), joten en tiedä valuisivatko saappaat käytössä koko ajan. Mitäs olette mieltä, ostaakko vai eikö ostaa?

Gute Nacht! 🙂

pipari

3 vastausta artikkeliin “Terveisiä Mozartin kotikaupungista!”

 1. Moikka!
  Löysin sun blogin eilen googlen kautta,kun etsin vauvanhuone haulla kuvia, ihastuin täysin siihe Rusinan huoneeseen,, ahh! Just sellasta mitä mäki haluan.
  Selasin sitte läpi koko vanhan blogin ja vielä tän uuden ja sait kyllä vakkarilukijan!
  Vauvajutut on huippuja, luin ettet enää julkaise vauvasta kasvokuvia mutta jokatapauksessa! Vanhat luin ihan ihastuksella kaikki läpi=)
  Rusinalla on ihania vaatteita, mäkin tahdon pukea mun lapsen Benettoniin, Burberryyn etc.. Ja sulla ja sun siskolla on otsi nätit asunnot:)
  Mitähän vielä.. 😀
  Sulla on myös ihania vaatteita, mulla on myös himo kaikkiin Benettoniin, Burberryyn, Gantiin etc.. Muttei ole oikein rahaa ostella. Ehkä keväällä saisi ostettua jotain kunnon vaatetta:)

  Noh, kivaa joulun odotusta ja toivottavasti kirjoittelet pian lisää, usein ja erilaisia postauksia!

  Ps. Pakko mennä ettimäään netistä Mamas&Papas jälleenmyyjiä, niin ihania ne kaikki pinnasänky-juttuja, ja kehyksiä ja se leikkimatto,ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta