Luonnonkosmetiikkaa

Sain vanhemmalta siskoltani pikkujoulujen Secret Santa -paketista vihreän teen lisäksi Wanhan Markin laventelin tuoksuisen voiteen, joka soveltuu käytettäväksi koko vartalolle. Voide jättää ihon ihanan pehmeäksi ja laventelin tuoksu on suloinen, eikä liian voimakas. Parasta voiteessa kuitenkin on se, että tuotoilla rahoitetaan eläinten vanhainkotia aww, ihanaa! 🙂 Voiteen loppuessa aion varmasti kokeilla muitakin sarjan tuotteita ja näitä tosiaan saa ainakin Stockmannilta ja Sokokselta.

”Wanhan Markin uudet Käsi- jalka- ja vartalovoiteet on tehty luonnon omista raaka-aineista kosteuttamaan, pehmentämään, ravitsemaan ja rauhoittamaan ihoa. Ne on suunniteltu tekemään käsistä silkin pehmeät, samalla kosteuttaen ja parantaen ihoa. Voiteet sisältävät laajan valikoiman vitamiineja (A, D, F, E) ja antioksidantteja, joita terve iho tarvitsee ravinnokseen!”

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta