Tigi Bed Head Masterpiece hiussuihke

Terkkuja Itävallasta! Minulla on miniläppäri mukana ja hotellissa ilmainen WLAN, joten pääsen päivittämään blogia täältä käsin. 🙂

Ostin kaveriltani viime viikolla Tigin Masterpiece hiussuihkeen, koska tuote oli hänelle liian voimakasta, mutta onneksi se kävi minulle, eikä lakka mennyt hukkaan. Tämä on liioittelematta paras hiuslakka, jota olen koskaan kokeillut.Tällä hetkellä käytän Klippoteketin hiussuihkeita niiden loistavan hinta-laatusuhteen takia, mutta taidan joutua vaihtamaan Tigin leiriin, sillä tämä päihittää muut lakat mennen tullen. Sen lisäksi, että tuotteessa on hyvä pito (tupeeraus pysyy hyvin), se tuoksuu aivan taivaalliselta ja tuo älyttömän kauniin kiillon hiuksiin. Kuka voisikaan vastustaa mustikkamuffinseilta tuoksuvaa hiussuihketta?

Mikä on teiän lemppari hiussuihke?
pipari

5 vastausta artikkeliin “Tigi Bed Head Masterpiece hiussuihke”

  1. Toi oli munkin lemppari joskus ja sen tuoksu nimenomaan, mutta kerran sain siitäkin migreenin (liian vahva mulle) ja toinen syy miks en tykänny oli suutin joka tukkeutui ja tahmaantui koko ajan ja jouduin tiskaa sitä aina 😀

    Musta Osisken lakat on hyviä, mut mun nykyinen lemppari Klippoteketin peruslakan lisäks on Four Reasonsin shaper, tuoksuu maailman parhaalta ja on myös hyvä 🙂 Hinta vähän päälle kybän.

  2. Sama lakka oma lempparini, tosin tuoksu taitaa olla enemmänkin vesimeloni. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta