MBMJ läppärisuoja

Olen etsinyt uudelle 10,1 tuumaiselle miniläppärilleni kivan näköistä suojaa, mutta sellaisen löytäminen osoittautuikin paljon vaikeammaksi kuin olin luullut. Onneksi bongasin Shopbob.comista Marc by Marc Jacobsin 11 tuumaisen läppärisuojan, joka sopii varmasti oikein hyvin koneelleni. Päädyin tilaamaan turvallisen ja tyylikkään mustan, vaikka pirteä pinkkikin näytti todella herkulliselta. En kuitenkaan halua antaa itsestäni Barbiemaista kuvaa (pinkki iphone kuori riittää jo), joten eiköhän musta ollut paras valinta. 🙂 Nyt vain odottamaan paketin saapumista!

pipari

3 vastausta artikkeliin “MBMJ läppärisuoja”

  1. Ihana <3 Paljonko tuollainen ihanuus maksoi? 🙂

    Mukavaa tiistai iltaa sinulle!

  2. aurinko, postikuluineen 58 dollaria. Kiitos samoin!!=)

    Hanna, niinpäs näyttää olevan, on kyl tosi kivan näkönen. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta