Päivän asu

Olen käyttänyt pääkallohuivia Halloweenin kunniaksi ja torstaina pääsenkin pukeutumaan kissaksi eräisiin bileisiin miaau… 🙂

rReijo osti donitseja ja hyvän olon lähettiläs Pipru halusi heittää ne roskiin

Vääntynyt naama pääsi sensuuriin
pipari

6 vastausta artikkeliin “Päivän asu”

  1. Mun on ihan pakko kysyä yksi kysymys, toivon, että et naura tälle. Ja jos/kun tämä on ihan ylityhmä kysymys, niin toivon, että olisit julkaisematta tämän siinä tapauksessa.

    Oon normaalipainoinen, mutta tavoitteena mulla olis sellanen 5-6 kg tiputtaa painoa, (jonka jälkeen olen vieläkin normaalipainoinen.) Mua vaan mietityttää yksi todella tyhmä asia, nimittäin sellanen, että kun mun kasvot on jonkin verran pyöristyneet, niin miten jos/kun saan painoa tiputettua, niin alkaako mun kasvojen iho”roikkumaan”?(Tiedän, todella tyhmä kysymys, älä naura). Mutta siis mulla on joku ihme kauhukuva, että iho muuallakin kropassa alkaa ”roikkumaan”, kun eihän se liika mihinkään ns. katoa. Ja tämän takia harmittelen, että jos koko ikäni olisin harrastanut liikuntaa, niin tällaista ”pyöristymistä” ei olis päässyt tapahtumaan.

    Tiedän, tämä tuli nyt tosi epäselvästi esitettyä, mutta en osaa sitä paremminkaan ilmaista. Mutta tosiaan siis mitään stressiä en ala tuosta painonpudotuksesta ottamaan, ihan vaan elämäntapojani aion muuttaa, eli jättää karkit yms. turhat välipalat pois. Ja liikuntaa tietysti aion lisätä ja muutenkin saada elämnrytmin kohdalleen ja siten katson, että mihin se riittää. Sitten tarvittaessa alan tarkkailemaan syömisiä enemmänkin ja laskemaan kaloreita, mutta aluksi aloitan noin.

    T

  2. musta toi sun laihdutus on mennyt yli. Jos ei edes yhtä donitsia voi syödä vaikka kerran puolen vuoden aikana ni huh huh! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta