Canonin Ixus 115 HS digikamera

Tarvitsen marraskuiselle Wienin matkalle kameran ja ajattelin ostaa edullisen pokkarin ennen järkkärin hankkimista, mutta nyt iski valinnanvaikeus. Onko kenelläkään kokemusta Canonin Ixus 115 HS -kamerasta? Hakusessa olisi siis edullinen, mutta suhteellisen hyvälaatuinen peruspokkari. NetAnttilassa tämä pinkki versio maksaisi 129e (norm 199e), joten ei paha!

pipari

6 vastausta artikkeliin “Canonin Ixus 115 HS digikamera”

  1. Kokemusta pikkupokkareista on sen verran että itsellä hajosi käsiin Canonin Ixus. Putosi pöydältä matolle ja näyttö hajosi. Huono maku jäi sen kameran kestävyydestä, sen jälkeen olenkin kuvaillut järkkärillä. Itsellä lojuu laatikossa uusi Sonyn valkoinen Bloggie HD-kamera käyttämättömänä.

    Jos kiinnostaa voit mailata [email protected]

  2. Anonyymi, voi harmi. :/ Mun pitäis varmaan ostaa joku iskunkestävä kamera, koska mulla kamera tippuu jatkuvasti. 😀

  3. Mulla on Ixus 105 samoilla megapixeleillä ja se on ainakin aivan paska. Ikinä on osta mitään halpaa pikku kameraa.

  4. Mulla on kans ollut järkkärin rinnalla ixus ja ihan tyytyväinen olen kyllä ollut. Säilynyt moitteettomana, kun hankin pehmustetut suojakotelon, luonnollisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta