Keskiviikon löydöt

Keskiviikon Hullarit olivat siinä mielessä menestys minun kohdallani, että sain ostettua tärkeimmät jutut, kuten uuden toppatakin. Kriteerinä toppatakille oli edullisen hinnan lisäksi yksinkertainen malli ja onneksi löysin tällaisen yksilön todella hyvään hintaan, 36.90 euroa!! Takki on ihanan lämmin ja sopivan pitkä, joten reidet ja peppu eivät tule paleltumaan tänä talvena. Hinta oli naurettavan halpa toppikselle, vaikka tälle tuleekin käyttöä vain yhdeksi talveksi (huom kuntoprojekti). Inhottavaa ostaa väliaikaisia vaatteita, mutta no can do. Pyrin pitämään vaatteet hyvässä kunnossa, jotta kaikille varmasti löytyy uusi omistaja jossain vaiheessa, eikä mitään tarvitsisi heittää pois. Vanha toppatakki ja muut talvitakit pääsevätkin kirppissäkkiin, joka onneksi kasvaa kasvamistaan… 🙂

Mukaan lähti myös protskupatukoita, Globalin mustat nahkakäsineet sekä Craftin lämpökerrasto talviurheiluun, koska tänä talvena pyrin lenkkeilemään myös pakkasella! Tämän vuoksi ostoslistalla on kunnon talviurheiluvaatteet, mutta niistä myöhemmin lisää.
Ja huomenna taas uudestaan… Mitäs te löysitte?

PS. Pahoittelut järkyttävää kuvanlaatua, pokkarilla tulee kamalia kuvia huonossa valaistuksessa. :/ Järkkäri löytyy kyllä ostoslistalta…

pipari

6 vastausta artikkeliin “Keskiviikon löydöt”

  1. Nanna, Vilan taisi olla. 🙂 Ei siis mikään huippulaadukas merkki, mutta kelpaa mulle. 🙂 terkkuja muuten hullareilta, täällä ollaan!:)

  2. Mä löysin eilen hullareilta tosi kivan haalariminihame systeemin ja mukavan tuntuisen flanellitunikan kotioloihin 🙂

  3. Toi takki on ihana!:) Mullakin on toi takki, mutta tosin ostettu normaalihintaisena Vilan liikkeestä jo syksyn alussa!:D Vähän harmittaa et nyt se oli hullareissa puoleen hintaan, mut no can do!:D Sainpahan kerranki varmasti oman kokoisen takin ennen kuin koot loppuivat kesken!:) Ihania ostoksia olit kyllä löytänyt ja varmasti kaikki tarpeellisia!:)

  4. Sinulla on ihana blogi! Luen sitä päivittäin. Se mikä Piparin maailman erottaa monista muista blogeista, on se, että tämä ei ole teennäinen ”Ihq-blogi” vaan järkevä ja tyylikäs lifestyle-blogi.

  5. Katoin muuten just kuittia, että mulla ainaski tosta kerrastosta oli velotettu vaan 29,90€ 🙂 toivottavasti tuli kuitenki oikee ostettuu, eikä shortsi-mallia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta