Uusia kynsilakkoja

Sain blogin kautta testattavaksi Wet n Wildin MegaLast Nail Color -kynsilakkoja ja kokeilun jälkeen voin lämpimästi suositella näitä lakkoja hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi (hinta 3,95€/kpl). Lemppariksi muodostui raikkaan punainen lakka sävyssä ”Caught Red Handed” (ihana nimi :D), koska se on väriltään kaunis ja levittyi hyvin. Pidin myös lilahtavasta ”Haze of Love” lakasta, mutta jostain syystä se ei levittynyt niin hyvin ja oli koostumukseltaan liian juoksevaa. Väri oli kuitenkin sen verran nätti, että aion sitä varmasti käyttää paljon syksyllä ja talvella. 🙂 Vaaleinta lakkaa en ole vielä kokeillut, koska en ole muistanut ostaa lisää kynsilakanpoistoainetta. 😀

Kynsilakkojen kestävyyttä en valitettavasti osaa arvioida, koska oli merkkinä sitten Dior, Essie tai mikä muu tahansa, ei minulla pysy lakat kauniina kynsissä yhtä päivää kauempaa. Jostain syystä kynteni ovat olleet todella hauraat pari viimeistä vuotta, joten jos teillä on vinkkejä kynsien vahvistamiseen niin kertokaa ihmeessä! 🙂

Ja tosiaan suosittelen näitä kynsilakkoja teille ihan vapaaehtoisesti, en ole sidottu kertomaan teistä näille mitään. Haluan muutenkin korostaa, etten suosittelisi blogissani mitään, mihin en itse uskoisi ja olen kieltäytynyt joistakin yhteistyöehdotuksista, koska ne eivät ole jostain syystä sopineet minulle tai blogini ”imagoon”. 🙂

pipari

6 vastausta artikkeliin “Uusia kynsilakkoja”

 1. hei !:) vinkkinä kertoisin kynsienvahvistukseen sellaisesta lakasta jota muinoin sokoksesta ostin, oli aika hintava mutta todella riittoisa ! vieläkin sitä jäljellä. (n.12€)
  se on väritön lakka mikä vahvistaa, kovettaa ja kasvattaa !! sekä antaa kauniin kiillon. itse olin todella skeptinen kun ostin sitä mutta olen niin onnellinen että ostin ! jo kahdessa viikossa huomasin normaalisti hauraiden ja lohkeilevien kynsieni kasvaneen muutaman millin. ja mitä kauemmin sitä käytin, sitä nopeammin omat kynteni kasvoi ja pysyi kovina:) ihan unelma kynsituote, suosittelen sydämeni pohjasta. nykyään ei ees tartte käyttää sitä kun kynnet on käytön jälkeen pysyneet tosi kestävinä. mutta kun käytin sitä niin käytin aluslakkana, tai vain pelkästään sitä ja heti kynnet näytti paremmilta. ja lisäilin sitä aina parin päivän välein.
  jos kiinnostuit niin varmasti muualtakin löytyy kun sokokselta, se on litteässä pakkauksessa ja lakkapullo on vähän suorakulmaisen muotoinen, valitettavasti merkkiä en muista mutta niitäkin tyyppejä oli erilaisia, jotkut antoi vain vahvuutta, toiset auttoivat kasvamaan mutta tässä minun käyttämässäni oli kaikki mahdollinen:) toivottavasti oli apua ja huhuh että tuli kirjotettua elämänkerta:D

 2. Pipru! Sun blogi on siitä just paras, että joka toinen postaus ei koske Nellyn vaatteita tai muuta vastaavaa. Muutenkin sun kirjoitustyyli on ihan huippu, lov it! Kiitos! 🙂

 3. Kynsien vahvistamiseen/kasvattamiseen en osaa vinkkejä antaa mutta voin suositella päällyslakaksi mavalan pikakuivattajaa ja värilakan alle jotain aluslakkaa. Näin mulla on pysynyt kynnet siisteinä jopa viikon.

 4. Mulla on aina ollut ihan säälittävät kynnet, mutta kun ostin luontaistuotekaupasta MSM- jauhetta kynsistä tuli parissa viikossa tosi vahvat ja pitkät! Kannattaa kokeilla:)

  p.s. kiva blogi ja tykkään kun sun kirjotuksista löytyy välillä huumoriakin!

 5. ite rupesin syömään vitaplexin Omega3-ravintolisiä ihan sen takia kun oli koko ajan kynnet kappaleina, ja pakko sanoo et on kyllä kynnet vahvistunu (-:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta