Pink eyes

Sain blogin kautta testattavaksi Wet n Wildin kosmetiikkaa (kiitos kovasti!) ja ensimmäisenä kokeiluun pääsi Coloricon -luomiväripaletti sävyssä Sweet As Candy. Levitin vaaleinta sävyä kulmaluulle ja silmän ulkonurkkaan. Olisin ehkä kaivannut tähän sävyyn hieman hohtoa, mutta tällä mentiin. Roosaa sävyä levitin koko luomelle ja tummalla sävyllä tein banaanivarjostuksen. Pidin hieman violetin/pinkin sävyisestä, hohtavasta lopputuloksesta ja mielestäni se sopii todella hyvin tummien silmien kanssa. Luomivärit kestivät hyvin silmillä koko päivän ja aion kyllä ottaa tämän paletin osaksi joka päiväistä meikkiä. 🙂

pipari

5 vastausta artikkeliin “Pink eyes”

  1. Moikka,

    olisin halunnu kysyy sulta sellasta, että kun tilasit GHDn lookfantasticilta, niin millaset oli toimituskulut ja tuliko lähetys suoraan postiin vai kotiin?
    kiitos paljon jos jaksat vastata

  2. Anonyymi, kiitos!=) Oon suomalainen.

    Anonyymi, moikka! En muista enää toimituskuluja, ei ainakaan enempää kuin 8e muistaakseni? Mulla on aina Lookfantasticin paketti tullu postiin. =)

    Anonyymi, Biocolour55

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta