Look what I got!

Tänään on onnenpäivä, sillä Pipru sai Canonilta koekäyttöön EOS 1100D -järjestelmäkameran, eli juuri sen, jota harkitsin aikaisemmassa postauksessa. Suurkiitokset Canonille!!!! 🙂 Heti paketin avattuani aloin räpsimään kuvia ihan randomina ja voi että, kuinka olenkaan kaivannut järkkäriä! En todellakaan halua enää palata käyttämään iPhonen kameraa, yök. 🙁 Kuvien laatu on aivan toista luokkaa ja ainakin minun tasoiselle kuvaajalle tällainen järkkäri on laadultaan aivan riittävä. Tätä kameraa on muuten olemassa myös punaisena, arvatkaa vaan haluunko!

EDIT: Googletettuani 1100D -järjestelmäkameraa enemmän, sain selville, että tätä kameraa on myynnissä kolmena eri versiona. Sain kokeiluun EOS 1100D EF-S 18-55 Kitin, joka on siis ominaisuuksiltaan kattavampi ja hinnaltaan arvokkaampi, kuin aikaisemmin harkitsemani kamera (mm. videokuva -ominaisuus). Täällä lisätietoa kamerasta.

pipari

16 vastausta artikkeliin “Look what I got!”

  1. Anonyymi, hä? Siis mitä väliä??:D Mikä on sitte ”oikeaoppinen” tapa pitää kameraa kädessä? :DD

  2. rRusina ja rReija, kiitos viidestä kommentista, voitteko olla täyttämättä kommenttiboksia, KIITOS!!

  3. Mitä kautta sait ton kameran? 😮 siis ottiko Canon suhun ite yhteyttä?

  4. Anonyymi, Canonilta ottivat minuun yhteyttä löydettyään postaukseni rikkinäisestä Canonin järjestelmäkamerastani. Ystävällistä väkeä siis Canonilla!=)

  5. Anonyymi, se on mun motivaatiokuva fitnessurheilija Jennifer Nicole Leesta, ei siis liity millään tavalla erotiikkaan=)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta