Tylsää päivän asua

Tällaisessa asussa Pipari opiskeli tänään ”ahkerasti”… perussettiä, niinkuin aina. Seuraavan kerran, kun hankin puseroita, aion suosia vaaleita värejä, sillä esimerkiksi tummanruskea on todella synkkä ja saa asun näyttämään tylsältä. Olen aika laiska pukeutuja arkena, en jaksa miettiä hirveä asuja, vaan laitan kiireisinä aamuina päälle perusfarkut, yksivärisen puseron ja bleiserin. Toimiva kokonaisuus, mutta hirvittävän tylsä. Inspiraatiota kaivataan! 🙂

Tänään olin tarkoitus mennä katsomaan ilotulituksia, mutta kahdeksan tunnin koulupäivän jälkeen khipsu Pipru jäi kotiin peiton alle (ja kävi myös infrapunasaunassa). Vaikka olisin vielä ensi viikolla kipeä, mikään ei tule estämään Piprua menemästä Jaren ja VilleGallen keikalle! Oon nii rakastunu niihin ja mähän muuten tarvisin Koutsia… ;D

pipari

3 vastausta artikkeliin “Tylsää päivän asua”

 1. Hei!

  Olen lukenut blogiasi pidemmän aikaa, ja nyt heräsi kysymys siitä kuinka seuraat edistymistäsi laihduttamisessa? Seuraatko painoa, omaa oloa, ulkoista olemusta..?

  Mielenkiinto siitä syystä, että itsekin aloittanut nyt laihdutuksen, jättänyt herkut pois ja lisännyt liikunnan jälleen arkirutiineihin. Kuitenkin paino on vain noussut, vaikka ulkoisesti jo hieman huomaa muutoksen. Mitäs mieltä sinä olet tästä?

  -jenny

 2. moikka jenny! Kuten olen moneen kertaan sanonut, seuraan painoa, peilikuvaa, oloa ja mittaan mittanauhalla. =)

  Jos et ole pidemmällä aikavälillä pudottanut painoa, on aika outoa, että olisit laihtunut? Lihasta kasvaa noin 2kg/vuosi, joten ”lihakset painaa enemmän” ei ainakaan varmaan päde tässä tapauksessa. Syöthän varmasti oikein?? Kerropa vaikka päivän syömisesi?

 3. Niin ja herkkujen jättäminen ruokavaliosta ei riitä jos vaikka syöt kuitenkin kunnon ruokaa liikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta