New trench

Siis faktahan on se, että mulla ei ollut yhtään välikausitakkia bleiserin lisäksi, koska mikään vanhoista takeista ei enää istu ja saa Piparin näyttämään entistä suuremmalta. (Muistatteko muuten, kun ostin huhtikuussa tämän trenssin? Se on nykyään ihan naurettavan iso! Sitäkään en ehtinyt käyttää montaa kertaa ja luulin sen menevän vielä syksyllä.) Kävin tänään koulun jälkeen Cubuksessa ihan huvin vuoksi pyörähtämässä ja bongasin trenssitakkeja 25 euron alehintaan! Ilokseni löysin sopivan koon (sovitin aluksi kahta kokoa isompaa lol) ja kiikutin takin iloisin mielin kassalle. Takin laadusta en osaa sanoa mitään ja se ei ehkä ole minulle se mahdollisimman imartelevin malli, mutta olen tähän tyytyväinen. Tätä takkia tulen todennäköisesti käyttämään vain kaksi kuukautta tai niin kauan kunnes säät sallivat, koska keväällä se tulee jo olemaan liian iso. Todella typerää ostaa takki näin vähäksi aikaa, mutta en olisi pärjännyt ohuella bleiserillä tätä syksyä, enkä voi talvitakkiakaan käyttää. Ainiin, eihän mulla ole talvitakkiakaan, apua! Burberryn duffelitakin kohtalo on vielä epäselvä, joko myyn sen hirveällä tappiolla tai sitten maksan itseni kipeäksi ompelijalla. Pystyyköhän ompelija kaventamaan pari vaatekokoa?

 Mietin juuri tänään aikaisemmin, että ensi keväänä joudun/saan myydä koko nykyisen vaatekappini sisällön kirppiksellä tai huuto.netissä. Ainoat vaatteet, jotka aion säilyttää on cashmereneuleet, koska ne ovat muutenkin pieniä malliltaan. Aika pelottavaa alkaa kokoamaan vaatekaappia ihan alusta asti, mutta toisaalta näen sen mahdollisuutena, en ikävän asiana. Pääsen uudistamaan tyyliäni ja miettimään omia vaatekaapin kulmakiviäni.

PS. Cubus muuten avaa lähiaikoina uuden liikkeen Forumiin. 🙂
pipari

5 vastausta artikkeliin “New trench”

  1. Ihana tuo sun Burberryn duffelitakkis! Itekin oon haaveillu siitä kauan. Mitä kokoa takkisi on?

  2. rReija, se onki uus suomes. Vähä niinku gina tricot.

    Anonyymi, kiitos! On aivan ihana!:) Takki on kokoa 42. 🙂

  3. pipari, ennen uuden vaatekaapin luomista suosittelen lämpimästi värianalyysia! tein itse itselleni analyysin joku aika sitten ja näen pukeutumisasiat nyt aivan uudella tavalla: en tee enää ollenkaan hutiostoja, kaikki vaatteeni/asusteeni sopivat toisiinsa, kuvittelisin jopa kasvojeni hehkuvan eri lailla oikeissa väreissäni (niin, siis värianalyysihän ohjaa myös oikeisiin meikki- ja hiusväreihin). tekemäni värianalyysin mukaan esim. musta sopii hyvin harvalle suomalaiselle, ja nyt käytänkin mustan sijaan sinisiä ja beigejä blasereita.

  4. Kyllä ompelija sitä pystyy kaventamaan, mutta suosittelen että kokeilet kaventaa sitä itse tai pyydät jotain tuttuasi jolla on ompelijan lahjoja, kaventamaan sitä. Paljon halvempaa. Saman voisit tehdä muilekkin vaatteillesi, ettei tarvitse ostaa kokonaan uusia vaatteita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta