47 huivia

Jotkut naiset rakastavat kenkiä, toiset koruja ja sitten taas minä rakastan huiveja! Varsinkin cashmere- ja silkkihuivit ovat pakkomielteeni, niitä voisin kerätä loputtomia määriä! Huivissa tärkeintä ulkonäön jälkeen onkin materiaali, sillä tekokuituista huivia ei kukaan pysty käyttämään painostavalla ilmalla. Luonnonkuidut kuten cashmere, silkki, puuvilla ja villa ovatkin parhaimpia materiaaleja, koska ne hengittävät, eivätkä rypisty helposti (minulla rypistyy, koska rynttään ne vain laatikkoon ja kissat nukkuvat huivien seassa :D). Kokoelmiini on toki kerääntynyt tekokuituisia huiveja (esimerkiksi Benettonin), mutta niitä käytän todella harvoin.

Pahoittelut huonoista kuvista, en oikein keksinyt miten olisin voinut esitellä näitä paremmin. Alunperin ajatuksena oli tehdä videopostaus, mutta en viitsi tehdä sellaista kipeänä. Voin toki esitellä huiveja tarkemmin videolla joskus myöhemmin jos mielenkiintoa siihen riittää? 🙂

Cashmerepashminat

Pashman 100% cashemeresta valmistettuja pashminoita omistan 10 eri värissä ja täytyy myöntää, että harmittaa, etten omista samanlaista mustana, oranssia ja harmaana. Musta pahmina (näkyy vielä kuvassa, käytin vanhaa kuvaa) katosi helmikuussa Brysselin matkalla ja se harmittaa ihan älyttömästi! Samalta matkalta tosin ostin lilan silkki-cashmerehuivin, joten se korvaa edes hieman tätä menetystä. Käytin mustaa pashminaa eniten ja nyt olisi hakusessa yksivärinen musta huivi. Vinkkejä hyvistä huiveista otetaan vastaan!

Vaikka pashminat ovat olleet suuri investointi, en ole koskaan katunut ostaneeni niitä, sillä ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja olleetkin kovassa käytössä. Oikein hoidettuna cashmere on kuin hyvä viini – se vain paranee vanhetessa (eli käytössä). 😉 Muutamaa näistä huiveista en ole käyttänyt koskaan, mutta varmasti sellaisia tilanteita vielä tulee. Lemppari näistä huiveista olisi tuo musta jos se olisi vielä minulla, mutta sen jälkeen lemppareita on ruskea ja pinkki (kolmas ylhäältä). 🙂

Musta pashmina on hävinnyt ja kuvasta puutuu TieRackin lila silkki-cashmere pashmina.

Kaikki huivit Pashma

Cashmerehuivit

Nämä taivaallisen pehmeät cashmerehuivit ovat Johnstonsilta ja näitä myytiin ainakin jossain vaiheessa Johnstonsin nettikaupan lisäksi Asos.comissa. Lemppari näistä huiveista on tuo vohvelikankainen huivi. 🙂

Muut huivit

Näitä huiveja en jostain syystä käytä niin usein, mutta näistä kuitenkin lemppari on Hilfigerin ruutuhuivi. Ostin sen viime talvena ja olin unohtanut edes omistavani sitä ennen postausta tehdessäni, joten se täytyy ehdottomasti ottaa käyttöön nyt syksyllä!

Ylhäältä alas: Leopardituubihuivi/GT, leopardihuivi/GT, ”talebanhuivi”/Egyptistä, kuvioitu huivi/Egyptistä, ruutuhuivi/Tommy Hilfiger, kuviohuivi/Tiger of Sweden, loput huivit Benettonilta. Unohdin kuvata TieRackin petroolin sinisen huivin, mutta se näkyy ensimmäisessä kuvassa.Ohuet huivit
Näitä kevyempiä huiveja on kiva käyttää sisällä ja näistä oli aika vaikeaa valita lempparia. Toisaalta pidän leopardi- ja pääkallohuiveista, mutta kuitenkin Belgiasta ostamani raitahuivi taitaa viedä voiton. Sitäkään en ole käyttänyt vasta kuin muutaman kerran, joten tämä virhe täytyy korjata asap! 🙂
Ylhäältä alas: Raitahuivi Brysselistä, pääkallohuivit/Nelly.com, leopardihuivi/Pieces, oranssi ja keltainen huivi/GT
Villahuivit
Tässä on talvella eniten käyttämäni huivit, rakastan etenkin tuota Hilfigerin valkoista pompulahuivia! Tänä talvena haluaisin Mulberryn ruutuhuivin toisessa värissä, ehkä lilan sävyisenä. 🙂Raitahuivi/Lacoste, pompulahuivi/Tommy Hilfiger, ruutuhuivi/Mulberry, ruutuhuivi/BurberryPaksut huivit
Näistä talvihuiveista lempparini on ehdottomasti Ginan leopardihuivi, jota käytin viime syksynä ja talvena todella paljon. Laadussa ei ole kehuttavaa, mutta annan sen anteeksi miellyttävän ulkonäön vuoksi.Ylhäältä alas: Harmaa huivi/Topshop, leopardihuivi/GT, tuubihuivi/GT, valkoinen ja musta huivi/Nelly.comPienet huivit
Nämä huivit ovat sellaisia, joista tykkään erittäin paljon, mutta joita en käytä juuri koskaan. Esimerkiksi tuota Lacosten ruutuhuivia tai Ballantynen cashmerehuivia en ole käyttänyt koskaan. 😀 Jostain syystä pienemmät huivit eivät ole juttuni, vaikka mielestäni ne näyttävät muilla todella hyvältä. Yllättäen Guccin huivi on näistä lemppari, se on kuusi vuotta vanha, mutta edelleen kuin uusi. 🙂
Ylhäältä alas: Printtihuivi/Tommy Hilfiger, logohuivi/Gucci, roosahuivi/Ballantyne, ruutuhuivi/Lacoste

Shaali

Tämän shaalin (70% cashmerea, 30% silkkiä) olen ostanut TieRackista monta vuotta sitten ja alunperin hankin sen viltiksi vanhaan kotiin. Viltiksi tämä on kuitenkin liian pieni ja huiviksi liian muhkea, joten en tiedä miten tätä käyttäisin. Shaalina en etenkään tätä osaisi käyttää, joten tämä on vain kerännyt pölyä kaapin perällä viimeiset pari vuotta. Ideoita?

 
Nasu rakastaa cashmerea!
Vanha kuva Ministä:)
Vanhoja kuvia

Onko muita huiveista innostuneita? 🙂

pipari

8 vastausta artikkeliin “47 huivia”

  1. Putosin ihan totaalisesti Nasu rakastaa cashmerea-kuvalle, miten ihana! Sun kisuilla on todelliset kissanpäivät, kun päikkäritkin voi nukkua cashmereen kääriytyneenä 🙂

  2. Itse olen myös hurahtanut täysin huiveihin ja olen sitä mieltä ettei niitä voi olla liikaa. 🙂

    Nasu-kisusi näyttää todella söpöltä tuossa kuvassa ja myös Mini on oiken nättinä. 🙂 O

  3. Onpas mukava nähdä muitakin huiveista hullaantuneita;) Mullakin niitä on tooosi paljon ja kuitenkin tulee ehkä aika pitkälle samoja kaulaan kietaistua. Mutta on niitä kiva omistaa ja ihailla värien kirjoa;)

  4. Heh aivan valoittavat nuo huivi-kisut 😀 Itse oon vasta viimeisen vuoden aikana innostunut huiveista. Kokoelmani ei tosin vielä iihan noin kattava ole, mutta ehkä joku päivä 😀 Laukut tulevat varmasti aina joka tapauksessa olemaan suurin paheeni. 🙂

    -A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta