Pientä muutosta kotona

Katsoin eilen illalla sisustuskuvia netissä ja innostuin tekemään pieniä muutoksia kotona. Kevään ja kesän ajan käytin tehostevärinä valkoisen vierellä pinkkiä, mutta nyt se alkoi tuntumaan liian pirtsakalta, joten vaihdoin kotini lookin lähes täysin valkoiseksi. Varjostimen, pussilakanoiden ja koriste-esineiden vaihtaminen saa paljon aikaan, eikä rahaa mennyt yhtään! Lisäksi laitoin seinälle vanhasta kodista tutun taulun, joka on ehkä vähän liian pieni tuohon kohtaan, mutta ei se ole niin justiinsa. 😉 Nyt jään vielä haaveilemaan nougatin sävyisestä torkkupeitosta, uusista vaaleista pussilakanoista ja Gantin palmikoidusta koristetyynystä…

Tässä kuvia edellisestä sisustuksesta. 🙂

pipari

6 vastausta artikkeliin “Pientä muutosta kotona”

 1. Ihanalta näyttää sun koti! 🙂 Rauhallinen ja kodikas, mutta tosi tyylikäs sisustus. Voi kunpa munkin koti näyttäisi yhtä kivalta! Pikku hiljaa täytyy tätä asumusta muokata kivempaan suuntaan 😀 Kiitos tosi kivasta blogista, löysin tän oikeastaan aika vähän aikaa sitten ja jäin heti koukkuun! Olet aivan häikäisevän kaunis ja vaikutat hirmu kivalta. Mun lemppareita ovat videopostaukset, tee niitä ihmeessä jatkossakin! 🙂

 2. tilda, kiitoksia!!:))

  rReija, millon tuutte uuden lookin tupareihin?:D

  Desiree, kiitos! Mulla on 33 neliötä, ehkä hieman lian vähän mulle. 🙂

  Anonyymi, kiitos paljon kauniista sanoistasi!:) Pikku hiljaa oma tyyli ja lookki muotoutuu sisustuksessa. Itsellänikin haki edellisessä kodissa kauan, kunnes löysin oman juttuni. 🙂

  Teen mielelläni videopostauksia!

 3. Tosi kiva ja rauhallinen tunnelma.Mulla on hyvin samanlainen maku sisustuksen suhteen.Tykkään blogistasi,oon seurannut tätä jo pitempään:)Harrastan issikoita,joten hevosaiheiset postaukset on kivoja:)Erityisesti kaipaan vinkkejä hyvistä talleista pääkaupunkiseudulla,itse olen muuttanut tänne pohjoisesta.

  Lissukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta