Viikon liikuntasaldo

Moikka!
Pahoittelut taas hiljaiselosta, olen ollut tällä viikolla todella kiireinen, enkä ole sen vuoksi jaksanut bloggailla. Bloggaamista häiritsee myös se, että joudun ottamaan kaikki kuvat nykyään puhelimen kameralla, koska järkkärini meni rikki (eikä sitä voi korjata). Jossain vaiheessa tulen ostamaan uuden kameran, mutta todennäköisesti pokkarin.

Olen aloittanut postauksia, jotka ovat jääneet vielä toistaiseksi kesken, mutta jossain vaiheessa on ainakin tulossa postauksia kissoista, päivittäisestä meikistä, miten laitan hiukset, huivini, vaatekaapin kulmakivet, talvipukeutumisen hudit jne. 🙂

Pipru ja Rusina mökillä

Viime viikon liikuntasaldo:
Ma: Juoksulenkki 45min
Ti: Kävelylenkki 1h20min
Ke: Sali 60min
To: Sali 60min
Pe: Juoksulenkki 50min
La: Kävelylenkki 1h45min
Su: Kävelylenkki 70min

pipari

3 vastausta artikkeliin “Viikon liikuntasaldo”

  1. ”Talvipukeutumisen hudit” – can`t wait, ne on aina parhaita postauksia!! 🙂

    -T

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta