Aamu Fazerilla

Käytiin tänään aamupalalla Fazerilla ja voin sitä lämpimästi suositella! Tarjolla on erilaisia leipiä, croisantteja, vihanneksia, hedelmäsalaattia, jogurttia, kananmunia, puuroa, juustoja, smoothieta, konvehteja, kakkuja (myös gluteenitonta) ja erilaisia juomia. Sain syötä mahan täyteen ja jäin haaveilemaan siitä, että saisi tällaisen aamupalan joka päivä… 🙂

Aamupalan jälkeen kiertelimme kaupoissa ja löysin vihdoin mustan bleiserin (kuvaa tulossa myöhemmin). Menimme luonnontieteellisen museoon ja se oli todella jännitävä tällaiselle 24-vuotiaallekkin. 😀 Näin muuten siellä Rasmuksen Laurin poikansa ja Paulan kanssa, wuhuuu! 😀
pipari

4 vastausta artikkeliin “Aamu Fazerilla”

  1. Heissan Pipari! Olen tässä ajatellut, aiotko joskus kirjoitella enemmän kissoistasi 🙂 (anteeksi kaikki joita ei kissat kiinnosta…) Ajattelin vain, mistä olet hankkinut kissasi, ovatko ne ihan ”maatiaisia”, mitä ruokia syövät, käyvätkö koskaan ulkoilemassa yms. Muistan sinun vanhan blogin puolella kirjoitelleen, että mietit joskus koirankin hankkimista, joten ilmeisesti et ole ainakaan joko-tai kissa- tai koiraihminen 🙂 Mukavaa loppukesää ja koulun alkua sinulle ja terkut kisuleille!

  2. Anonyymi, moikka!:) Voi ei, multa on pyydetty kissa-aiheista postausta, mutta olen unohtanut toteuttaa sen! Teenpä sen asap!:)

    Hauskaa loppukesää sinullekkin!:)

    Anonyymi, 9e tai 9.90e, en muista, koska en itse maksanut. 😀 Mutta tosiaan erittäin hyvä hinta-laatusuhde!:)

  3. Heips! Oon tulossa ens viikolla käymään Helsingissä, ja koska oon siellä jo aikasin aamulla, aattelin että tommonen aamupala ois ihan loistava. 🙂 Missäs osoitteessa tuo Fazer sijaitsee, että osaan sinne näin ulkopaikkakuntalaisena suunnata?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta