Mikä ero?

Olen saanut jonkin verran kommentteja tyyliin ”en huomaa, että olisit laihtunut”, joten päätin laittaa vertailun vuoksi kuvat helmikuulta ja kesäkuulta (molemmat kuvat otettu samalla webkameralla, tosin eri valaistuksessa). Aloitin projektin tammikuun lopussa, joten tuossa helmikuun kuvassa pahin turvotus on jo kadonnut ja näytän silti aivan järkyttävältä! Tuo kuva taisi olla minulla jopa blogissa tai facebookissa, koska mielestäni se oli ihan ok. 😀 Siskoni varmaan nauraa (ja oksentaa) tuolle helmikuun kuvalle lukiessaan tätä postausta hahahah, terkkuja sinne!

Kesäkuun kuvassa kasvoni ovat huomattavasti kapeammat, en näytä turvonneelta possulta ja ylipäänsä näytän paremmalta. Toki rusketus tekee freshimmän näköiseksi, mutta joka tapauksessa näytän pirteämmältä ja nuoremmalta. On ihan sairasta, kuinka erilaiselta ihminen voi näyttää laihduttuaan! Täytyy muutenkin myöntää, että olin unohtanut miltä näytän kevyempänä ja näitä kuvia katsoessani huokaan helpotuksesta, että otin itseäni niskasta kiinni talvella! Harmi vaan, että kasvoni ovat ”kapeat” suhteessa kroppaani, joten myöhemmin laihduttuani vielä lisää, saatan tulla jopa kaipaamaan hieman pyöreämpiä kasvoja.

Minulla on edelleen liikaa ylimääräistä ja teen paljon töitä sen eteen, että saavutan tavoitteeni. Olen kuitenkin ihan hiton ylpeä jo tästä saavutuksesta ja olen iloinen, että päivä päivältä tunnen oloni paremmaksi itseni kanssa. 🙂 Toivottavasti nämä kuvat inspasivat joitakin teistä, jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa! Niin ja tosiaan muita ennen ja jälkeen -kuvia en varmaan tule julkaisemaan vasta kuin myöhemmin, kun näytän dramaattisesti erilaiselta kropasta (syksy-talvi?). 🙂
PS. Joku joskus haukkui kulmakarvojani ja jaksoin jokin aika sitten muotoilla ne kapeammaksi. Mielestäni ne näyttävät nyt paremmilta, joten kannattaa haukkua välillä, otan opikseni niistäkin kommenteista! 😀
pipari

23 vastausta artikkeliin “Mikä ero?”

 1. Hei!

  Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi. Kiitos kivasta blogista!

  Pari kysymystä olisi sinulle, jos haluat vastata

  Sinulla on kauniit kasvot ja silmät. Oletko luonnostaakin noin tumma hiuksinen, vai minkä väriset hiuksesi ovat luonnostaan?

  Missä vaiheessa kuntokuurisi/ laihdutusprojektisi menee? Mistä painosta lähdit ja mistä painat nyt (jos saa kysyä näin henkilökohtaisia?) Kuinka pitkä olet? Mikä on tavoitteesi ja milloin ajattelit että saavutat tämän? Minkä kokoisia vaatteita käytät? (ps. minusta näytät jo nyt ihan hyvälle)

 2. Paljon kapeammat kasvot on nyt ja hyvältä näyttää 🙂 Käyn juuri samaa juttua läpi kuin sinäkin ja kyllä saa kuulla ystäviltä ja muilta että näyttää paljon paremmalta kun on kiloja lähtenyt pois niin naama senkus kaunistuu vaa 😀

 3. Wau, tosi hyvältä näyttää 🙂 Eron kyllä huomaa. Kyllä se muukin kroppa siitä pikku hiljaa perässä tulee.

  Kulmakarvoista, mun mielestä paksummat on paremmat. Mutta nää on taas näitä mielipideasioita.

 4. no et kyllä todellakaan näytä ekassa kuvassa järkyttävältä, mutta aivan selvästi huomaa eron!

 5. Wau, musta muutoksen ihan selvästi huomaa. kasvot on kapeammat ja kauniit..
  Ihanalta näytät..
  ja paljon onnea saavutuksestasi! Saatkin olla hiton ylpeä =D

 6. siis ihanko tosissaan joku on sanonut, ettei huomaa sun laihtumista?! Miten se on mahdollista 😀 olit aikaisemminkin kaunis, mutta nyt oot niin uskomattoman nätti! Ja terveen ja onnellisen näköinen. Kateeksi käy.

  ps. oot ihan Kim Kardashianin kaksoisolento 🙂

 7. Hei! Mä en ymmärrä miksi joku käy täällä sinua haukkumassa, ei sellasta pitäs tehdä tai sinunkaan ottaa mitenkään ok. Jätä omaan arvoonsa, kertoohan se jo ihmisestä itsestään jotain jos käy kuitenkin lukemassa sun juttuja ja sitten heittää inhottavia kommentteja, hauskaa eikö 🙂 t:Jaana

 8. On ollut kiva lukea blogiasi, itse aloitin kuntoremontin tammikuussa, pudotettavaa on paljon, tähän mennessä rasvaa on sulanut jo yli 30 kg =) Olen mukana nimeltämainitsemattomassa laihdutusproggiksessa, jossa suositaan hiilihydraattitietoista ruokavaliota ja seurataan painon ohessa myös rasva&lihasprosentteja säännöllisesti. Treenaillut olen aina, isonakin, mutta onhan se ihan eri asia treenata 30 kg kevyempänä, joten automaattisesti treenikerrat ovat lisääntyneet entisestä 3-4 kertaa/vko siihen 5-6 kertaan/vko.

  Eron kyllä sinusta huomaa, ihmiset, jotka muuta sanovat, ovat yleensä kateellisia siitä, että joku onnistuu kuntoprojektissaan (suomalaisten perisynti tuo kateus ja katkeruus). Omalla kohdallani olen huomannut, että vaikka muutos on todella silmiinpistävä, niin on edelleen ihmisiä, jotka eivät ole sanallakaan sanoneet mitään hoikentuneesta ulkomuodostani… :/ Suurimmaksi osaksi olen kuitenkin saanut vain ja ainoastaan kannustusta ja hyviä kommentteja =)

  Tsemppiä sulle projektiin ja keep up the good work, kyllä meidät reippaat lopussa palkitaan =)

  kesäterveisin Heidi

 9. Toi uudempi kuva on otettu ylhäältä päin, että sekin kaventaaa ja poistaa leukaa. Näin btw siis vaan, kyllähän siinä silti on muutosta mutta kuvakulmakin vaikuttaa 🙂

 10. Mahtava tulos Pipru! :))
  Todellakin huomaa eron nyt näin, kun laitat kuvat vierekkäin! Mun mielestä oli näkynyt aikaisemminkin eroa, mutta tämä varmaan karistaa kaikki epäilijätkin 😉 Tsemppiä tästäkin eteenpäin ja kiitos motivoinnista

 11. Vautsi kyllä huomaa eron 🙂 Huokailen täällä aina kateudesta kun itse oon tällänen laiskamato…

 12. Linsku, kiitos paljon! 🙂 No en ole koskaan pitänyt itseäni rumana, mutta mielestäni pyöreys rumentaa ainakin itseäni. :/

  Anonyymi, haha hauska kuulla! Gotta have attitude!;)

  rReija, no oon jääny aika usein väliin:D

  Victoria, kiitos paljon!:) On mukava kuulla, että ero on huomattava!

  Hansku, heippa!
  -Hiukseni ovat luonnostaan ruskeat ja tällä hetkellä ne ovat tummanruskeat. 🙂

  -Olen 172cm pitkä, mutta en tosiaan halua paljastaa täällä painoani, koska monet tuttuni lukevat blogiani. Olen isorakenteinen, joten painan paljon. 😀 Aloitin painonpudotuksen tammikuun lopussa ja toivon olevani valmis syyskuussa. 🙂 Sitten alan kiristämään kroppaa! Vaatekokoanikaan en valitettavasti halua paljastaa, ehkä sitten joskus…

  Anonyymi, kiitos!:) Onneks olkoon myös sulle ja tosiaan on aina kiva kuulla tollasta positiivista palautetta esimerkiksi kavereilta. Tollanen auttaa jaksamaan ja tsemppaa!:)

  Anonyymi, no mä tykkään tosiaan noista ohuemmista, koska ne ei ole niin hallitsevat. Tosin välillä en jaksa nyppiä ja sitten niistä tulee taas tollaset paksut ja villit hahahha. 😀

  iines, no kyllä näytän aika järkyltä MUN mielestä, mutta kiitos kuitenkin. 😛 <3

  Taika, sä sitten aina jaksat tsempata ja kirjoittaa mulle kauniita kommentteja – kiitos siitä!! 🙂 Onnistut aina piristämään mun päivää!:)

  Noora, siis blogiin tullut tuollaista kommenttia. Livenä ihmiset kyllä tosiaan huomaa eron!! Tosin aika monet vaan kattonu päästä varpaisiin, mutta ei oo sitten sanoneet mitään. 😮

  hahah toi Kim kardashian vertaus on kyllä SUURI kohteliaisuus, kiitos siitä!:D

  Jaana, no ymmärrän, että saatan ärsyttää joitakin ihmisiä. En kuitenkaan ymmärrä sitä miksi joidenkin ihmisten täytyy kirjoittaa minulle tai kenellekkään inhottavia kommentteja. Luulenpa, että tällaisilla ihmisillä on itsellään heikko itsetunto ja se purkautuu tuollaisella käytöksellä. Toivon sellaisille ihmisille vain rakkautta itseään kohtaan ja henkistä kasvua!

  Heidi, WAU! Puhuttiin juuri siskoni kanssa siitä, että on mukavaa, että lukijani kertovat tällaisia omia onnistusmistarinoitaan! Saat todellakin olla itsestäsi ylpeä ja toivottavasti jatkat samaan malliin!!:)

  On valitettavaa jos jotkut kokevat kateutta toisen saavutuksista, koska tuollaiset asiat eivät ole toisilta pois. Tällaiset ihmiset kannattaa jättää omaan arvoonsa ja arvostaa sitäkin enemmän niitä ihmisiä, jotka jaksavat tsempata ja kannustaa silloinkin, kun menee huonosti! Tosin voi myös olla, että joidenkin mielestä olisi kiusallista mainita painonpudotuksesta, vaikka haluaisivat, ymmärrän tämän hyvin!

  sandralicious, hihiihihih :)))

  Anonyymi, toki kuvakulma vaikuttaa, mutta eron huomaa silti. 🙂

  taru, kiitoksia paljon ja mukava kuulla!!:)

  Rii, kiitos pirtsakasta kommentista!:) En ainoastaan laittanut kuvia karistaakseni epäilyjä vaan lähinnä motivoidakseni muita!:)

  Elbu, no ihan turha huokailla kateudesta, kun sulla on kaikki resurssit itse muuttaa itseäsi jos niin tahdot!:) Nyt vaan asennetta ja tsemppiä kehiin!!:)

  Nanna, ai on huomannut?:) No en ollu varma huomaako sitä eroa, mutta onneks ainakin jotkut on huomannu. 😀 Tosin itsekin näkee ehkä itsensä vähän väärin nykyään, kun en oo tottunu vielä uuteen minään. 🙂

  suklaasydän, no kohtahan noi ohuet on jo paksut, kun oon aika laiska nyppimään kulmia!:D

 13. Eksyin tänne cashmir tuotteita googlettaessa ja ajankuluks selailin blogiasi..

  Mun mielestä oot ekassa kuvassa paljon seksikkäämpi, kun tässä uudessa. Uudessa kuvassa kauniimpi.

  Kaikkea parasta! 🙂

 14. Ite oon miettiny pitkään saako naamasta pyöreyttä pois ollenkaan vai onko se ihan jäädäkseen… nuorempana kasvot ollu mulla kuitenki kapeammat mutta silti monet sanoo että joillakin on kapeemmat ja toisilla pyöreet – thats it. Tää kuitenki herätti kivasti toivoa siitä ettei tarvi tyytyä oman naaman pyöreyteen. Kiitos siis tästä – motivoi kivasti ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta