Maanantain laiskottelua

Viime viikon reenisaldo:
Ma: Sali 60min
Ti: Sali 70min
Ke: Juoksulenkki 55min
To: Sali 60min
Pe: Juoksulenkki 60min
La:-
Su: Kävelylenkki 60min

Nukuin tänään pommiin koulusta ja päivä onkin mennyt laiskottelun merkeissä. Aamupalaksi söin puuroa ja maitorahkaa. Sekoitan nykyään maitorahkaan mehutiivistettä (ei light) jos marjat ovat loppu pakkasesta ja tämä yhdistelmä on mielestäni hyvää, suosittelen! Pystyn nykyään syömään maitorahkaa ihan pelkästäänkin, mutta niin askeettiselle linjalle en ole menossa. 😀

Päivällä menin salille tekemään jalkatreeniä ja kokeilin lämmittelyksi kävellä juoksumatolla ylämäkeen Heidi K:n suosittelemana. Ja kuten hän sanoi, hien saa pintaan paremmin kuin juoksemalla, joten aion aina välillä tehdä tätä alkulämppärinä. Treenin jälkeen kävin infrapunasaunassa, jossa viihdyin 35 minuuttia selaillen lehtiä.

Tikkuun on tallennettu treeniohjelmani

Salin jälkeen kävin kaupassa ja kotona huomasin, että tomaatit olivat jääneet kauppaan, buu! Sitten kun aloin miettimään asiaa tarkemmin, muistin laittaneeni ne ensimmäisenä hihnalle, eli tomaattini ovat nyt minua edellä olleella asiakkaalla hahahah. Tomaattivaras!! Sain kuitenkin tehtyä hyvän salaatin ja masun täyteen.

Pirkka on kova!

Illalla aion vielä syödä maitorahkaa ja ananasmurskaa sekä kananmunan valkuaisia. Olen napostellut pitkin päivää manteleita ja suolattuja auringonkukansiemeniä, juonut vihreää teetä ja salin jälkeen söin banaanin. Eli tämmöistä tullut tänään syöpöteltyä, mites siellä?:)

pipari

5 vastausta artikkeliin “Maanantain laiskottelua”

 1. Oot kyllä niin uskomattoman ahkera treenailija. 🙂 Itellä meinaa tehdä tiukkaa aina töiden jälkeen..

 2. Nanna, koulun jälkeen on aina kauhee väsymys, mutta yritän lähteä siitä huolimatta treenailemaan. Päiväunien jälkeen on meinaan kaikista vaikeinta lähteä, kun on unenpöpperöinen ja väsähtänyt olo.

  Mä en kuitenkaan anna itselleni sitä vaihtoehtoa, etten liikkuisi. Ihminen kyllä pystyy keksimään rajattomasti tekosyitä! Mä teen aina viikon alkajaisiksi treenisuunnitelman ja pyrin elämään sen mukaan, jotta tulee liikuttua varmasti se 5-6 kertaa viikossa. 🙂

 3. Hei!

  Saanko kysyä millä salilla käyt? Mitä suosittelisit pääkaupunkiseudulta? Itse viihdyn elixialla mutta vaihtelu voisi virkistää 🙂

 4. Tosi hyvännäköst toi salaatti 😛
  Ja itekki oon sitä mieltä et oot ollu kyl ahkera treenailee. 😀 Ku itelläki on harrastuksien takii sillee aika tiukka toi treeni mut ei ikinä jaksais :/

 5. Sulla taitaa olla motivaatio ihan kohdillaan. Arvostan 🙂
  Ps. ilman tuota juurikan samaa blenderiä en enään tulis toimeen 🙂
  Niin ja näin ravitsemusihmisen näkökulmasta hieno juttu ettet sekoita mitään light litkuja maitorahkaan, voi kun kaikki ihmiset oikeasti lopettais niiden myrkkyjen käyttämisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta