Viikon liikuntasaldo

Viikon liikuntasaldo
Ma: Kävelylenkki 45min
Ti:
Ke: Sali 70min
To: Sali 70min
Pe: Sali 80min
La: Hölkkälenkki 40min
Su: –
Tämän viikon liikuntasaldo jäi turhan vajaaksi mielestäni, esimerkiksi maanantain kävelylenkin lisäksi olisin voinut käydä salilla. Noh, aina ei mene kaikki suunnitelmien mukaan ja tällä hetkellä mieletön koulustressi verottaa liikkumista. Blaah sanoo Pipru!
pipari

3 vastausta artikkeliin “Viikon liikuntasaldo”

  1. Huooh, olispa mun liikuntasaldoni edes noin täys… 🙁 mistä sä saat puhtia liikuntaan? kun mulle on aina tosi vaikee alottaa liikkuminen. olisko sulla jotain vinkkiä? 😀 ruokavalionmuutos vois myös tulla mulle ihan tarpeeseen. 😉

  2. Mun mielestä sun viikon liikuntasaldo näyttää kyllä vallan erinomaiselta, olisinpa itsekkin yhtä ahkera 🙂

  3. Saara, nyt kuules otat ittees niskasta kiinni!:) Mua motivoi se, kun katson itseäni peilistä ja näen henkilön, joka ei ole fyysisesti hyvässä kunnossa. Vaikka aina ei tee mieli lähteä salille tai lenkille, niin pakotan itseni ja sitten jälkeenpäin tulee hyvä fiilis! Kato vaikka youtubesta jotain fitness -videoita, ne ainakin motivoi mua. 🙂

    Victoria, siitä vaan liikkumaan, kesä kohta tulossa!;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta