Protskua

Heippa!
Mun Hulluttelut taitaa tältä keväältä olla hullulteltu ja varmaan ensimmäistä kertaa koskaan en ostanut mitään kodillisia juttuja, koska en oikeastaan tarvitse mitään (paitsi olisin halunnut Villeroyn shampanjalaseja, mutta olivat loppu). Kävin tänään ennen koulua hulluttelemassa taas seuranani sisko ja Rusina ja käytiin myös salaateilla Fazerilla. Tällä kertaa ostin Niken pirteän värisen drifit -urheilupaidan, Niken sukkia ja pitkähihaisen raitapaidan kesää varten sekä muuta pientä. Ostin myös hyvässä tarjouksessa olevia protskupatukoita sekä pari pakettia Myllärin puuroa, koska halusin kokeilla luomupuuroa tavallisen Elovenan pikapuuron sijaan. 🙂 Olen syönyt lähiaikoina lähes joka päivä protskupatukoita, mutta yritän olla tekemättä siitä tapaa, koska mielummin söisin välipalaksi jotain tuoretta ja terveellisempää.

Tällä kertaa täytteenä oli mozzarellaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Noita pähkinöitä oli ehkä pikkasen liikaa… 😀
Oon muuten unohtanut kertoa, että otin osaa V:n herkuton huhtikuu -haasteeseen, joten tämä kuukausi mennään sitten kuivin suin. 😀 Ainoat herkut tulee olemaan pähkinät, marjat ja protskupatukat, blaaah! Vaikka olen aikaisemmin pitänyt herkuttelut minimissä, niin tällainen nollatoleranssi tulee tekemään tiukkaa. 😛

Ruokapäiväkirja (julkaisen näitä aina välillä):
Aamupala: Puuroa, 2 paistettua kananmunaa
Lounas: Salaattia (kts kuva), ruisleipä yrttivoiraejuusto -levitteellä (ruisleipä olisi pitänyt jättää pois)
Välipala: Protskupatukka
Tässä välissä sali 70min, kulutus noin 500kcal
Välipala: Banaani, omena, pistaasipähkinöitä
Iltaruoka: Pinaattikeittoa, raejuustoa
Iltapala: Omena, vihreää teetä

pipari

7 vastausta artikkeliin “Protskua”

 1. Hmm, herkuton huhtikuu kuulostaa hyvältä.. voisi ehkä itsekin ottaa osaa! 🙂 periaatteessahan nuo protskupatukatkin on ihan herkkuja 😉 Mutta ne on vaan niin käteviä ja helppoja!!

 2. Pirkan luomu kaurahiutaleista tulee hyvä kaurapuuro. Tosin ei ole annospusseja mutta saa kuitenkin tehtyä nopeasti mikrossa.

 3. Rii, otapa itsekin haaste vastaan!:)

  No onhan ne patukat melkeinpä herkkuja, mutta en vedä niitä samalla tavalla kuin tavallisia makeita herkkuja ja ravintoarvot niissä kuitenkin aivan eri luokkaa kuin esim suklaa- tai myslipatukoissa. 🙂

  Anonyymi, etkö tykkää puun mausta?

  Anonyymi, mä tykkään käyttää noita annospusseja ku niissä on valmiina esim vadelmaa. 🙂

 4. Voi ei toi yrttiraejuusto-levite! Tuli kauhee flashback siitä miten Fasulla joutu täyttää noita levitekippoja kahen minuutin välein, ja sit ne oli aina ihan kauheessa sotkussa kun ihmiset ei osannu ottaa sitä levitettä nätisti – arghhh!

  Seuraavan kerran ku meet sinne syömään niin lähetä mulleki yks fetasalaatti 😛 (mä en oo käyny siellä vuosiin, I wonder why…)

 5. Repesin tolle puu-kommentille 😀 Tuo vadelmajugurtin makuinen patukka on kyllä niin hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta