Chinot

Kerroin pari viikkoa sitten haluavani chinot ja päätin tehdä tilauksen Ellokselle -40% alennuksen houkuttelemana. Housut saapuivat muutama päivä sitten ja yllättyin siitä, kuinka kivat ne olivat! Pöksyt näyttävät päällä samalta kuin alla olevassa kuvassa mallin päällä, mikä on aika harvinaista, sillä välillä kuvat saattavat johtaa harhaan. Otin itsestäni kuvan chinot jalassa, mutta koska tilasin kesää varten piukan koon, ei kuvasta tullut hirveän imarteleva (eikä julkaisukelpoinen). 😀 Jos joku muuten miettii kokoa, niin mun mielestä nää vastaa aika hyvin todellista kokoa. Jos epäröi kahden koon välillä, niin valitse suuremmat, koska chinojen kuuluu olla rennot päällä. 🙂 Niin ja hintaa näillä on vaivaiset 21.90 euroa (hinta ilman alea)!

Mä aloin suunnittelemaan samojen pöksyjen hankkimista toisessa värissä, mutta en osaa päättää mitkä tilaisin. Siniset voisi olla aika päheet, mutta myös vaaleanpunaiset houkuttelisivat. 😀 Mustat olisivat aika tylsät ja saattaisivat näyttää miesten suorilta housuilta, joten ne taidan jättää väliin. Entäs sitten vihreät chinot? Olisivatko ne liian army-henkiset tyyliini? Apua en osaa päättää! Harmittaa, että lilat ja korallinpunaiset ovat loppu, ne olisivat olleet kivat. Eli what to choose, siniset, vaaleanpunaiset vai vihreät?

PS. Terkkuja valokuvaustunnilta, täällä on kiva blogittaa. 😀

pipari

13 vastausta artikkeliin “Chinot”

 1. Hmmmmmmmmmmmmmm, oikeesti tosi vaikee valinta! Mä en itekkään ehkä osais valita. 🙁 Ehkä mä ite ottaisin siniset, koska ne sopii kaikist parhaiten kaikkien yläosien kaa, ja muutenki ne miellytti mua eniten. 🙂

 2. tosi kivan näköset, onko noissa millaset takataskut vai löytyykö ollenkaan? 🙂 mulle harvemmin istuu housut missä ei ollenkaan taskuja 😛

 3. Hile, eehkä:)

  Anonyymi, siis norm hinta 21.90:)

  Shannon, mietin aivan samaa, siniset sopis parhaiten eri värien kanssa. 🙂

  Anonyymi, on takataskut!:) Istuu yllättävän hyvin pepusta:P

  AnsQ, okei no hmm nyt tuli valinnanvaikeus!:D

 4. Moikka pitkästä aikaa 🙂
  Hyvä et löysin tän postauksen, oon meinaan kattonut noita chinoja jonkun aikaa, mutta oon huono tilaa housuja ilman sovitusta,koska ne ei ikinä sovi. Nyt ehkä uskaltaisin, vaikka haussa olisikin sellaiset megapinkit. Mustat vois kans toimia. Ja nuo lilat oli tosi nätit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta