Takki

Kävin tänään pyörähtämässä kesken koulupäivän Hulluilla Päivillä ja käytiin samalla siskon ja Rusinan kanssa lounaalla Fazerilla.

Rusina ja väsynyt PipariNam!

Rusina ei suostunut istumaan rattaissa:D

 Minun ei ollut tarkoitus ostaa tänään mitään erikoista, mutta bongasin Vilan rekistä mustan trenssin ja ajattelin kokeilla sitä ihan läpällä. Takki istuikin yllättävän hyvin, joten kiikutin sen samantien kassalle, koska hakusessa oli muutenkin musta välikausitakki. Tämä ei tietenkään vedä vertoja millään tavalla Burberryn trenssille (loppuivat muuten heti aamusta) ja jäänkin odottamaan syksyyn sellaisen hankkimista (siihen asti tyydyn ihastelemaan Charin trenssiä!) Hyvä puoli tällaisessa edullisemmassa takissa on se, että tällä uskaltaa sitten rellestää vappuna! 😀 Takkia on muuten ainakin Jumbon Stockalla beigenä, mustana ja punaisena jos joku haluaa samanlaisen käydä ostamassa. 🙂

Tästä tulikin mieleen, että löytyyko teiltä opiskelijahaalareita? Monet luokkalaisistani ovat tilanneet haalarit nimenomaan vappua silmällä pitäen, mutta itse en voisi koskaan vetään sellaisia rumuuksia päälleni! En siis dissaa ketään, joka haalareita käyttää, mutta en vain ymmärrä miksi joku tyylistä kiinnostunut haluisi sellaiset hankkia.

Hullareilta lähti mukaan lisäksi Anti-Stress -kasvonaamio, jonka ostin myös koulustressistä kärsivälle ystävälleni. Olemme molemmat ihan loppu koulutehtävien takia, joten tällainen pieni hemmotteluhetki tulee tarpeeseen viikonloppuna.

PS. Jos joku ihmettelee, niin Rusinasta ei tule enää kasvokuvia siskoni toiveesta.

pipari

20 vastausta artikkeliin “Takki”

 1. joo, kyllä haalarit jäi täälläki hankkimatta. hienommissa opiskelijabileissä pukeudun mieluummin hyvin ja jätän väliin sellaiset, joissa pyöritään ojissa… 😀 jos harrastaa jälkimmäisiä ni sittenhän ne on ihan kätevät ulkona hengailuun.

 2. Mä arvasin että noi Burberryn trenssit loppuu jo heti kättelyssä. Sen takia en sitä edes jaksanut lähteä metsästämään.
  Rusinahan on kasvanut jo isoksi pojaksi!:)

  -T

 3. Mielestäni haalarit kuuluu opiskelija elämään ja enemmänki niiden merkitys on tiivistää sitä omaa opiskelijaporukkaa. Lisäähän se yhteenkuuluvuutta kun kaikilla on yhtä rumat haalarit 😀 Oon kyllä kiinnostunut tyylistä ja mietin mitä päälleni laitan, mutta haalarit on mun mielestä aika tyylikkäät ja mielelläni liikuskelen ne jalassa yöelämässä.

 4. Hei takki istuu tosi hyvin 🙂 ja ihan varmasti nyt uskallat vappuna rellestää xD Haalarit on jotain niin hirveetä..

 5. Täällä toinen ihan koulujuttuihin väsähtönyt.. opiskeletko muuten Laureassa vai Metropoliassa vai missä? Ja voitko suositella kyseistä koulua? 🙂

 6. Tosi kiva kyllä tuo Vilan takki! Nimimerkillä kokemusta on… mulla nimittäin samainen trenssi ja oon kovasti tykännyt. 🙂 Ainut huono puoli että siihen tuntuu tarttuvan kaikki mahdolliset karvat.

  Haalareista ei mulla kokemuksia, muut opiskelukaverit otti, mä en… 😀

 7. Haalarit päällä ei paljon tarvitse välittää jos baarissa joku kaataa juomat päälle 🙂 Niihin on kiva kerätä muistoja (haalarimerkkejä) hauskoista tapahtumista ja juurikin tuo yhteenkuuluvuuden lisääminen on se ydinjuttu. Meidän luokalla joka ikisellä on haalarit ja niistä saa puheenaiheita vieraampienkin kanssa 🙂

  T. Tyylitietoinen

 8. Omasta mielestäni olen ihan tyylitietoinen, mutta en ota itseäni ja tätä elämää niin vakavasti, että kieltäytyisin pukemasta haalaria päälleni 🙂

 9. Mulla on haalarit ja käytän niitä opiskelitapahtumissa, tyylikkäät ne ei missään mielessä kyllä ole, mutta tunnistaapa ja lajitoverit 😀 Varsinkin, kun koulut alkaa tutoreilla on hyvä olla ne jalassa, että fuksit tunnistaa jne. Niissä on etunsa: ei haittaa jos vähän könyää, kun ne nyt on semmoiset raksahousut 😀 Varsinkin, jos meen jolleki toiselle paikkakunnalle opiskelijatapahtumaan, niin haalarit on must!

 10. Jeejee, olen nyt sitten tämän blogin viideskymmenes lukija! 😀 Blogis on kivan pirtee ja monipuolinen ja oot lisäks vielä kauniskin! Hyvää kevättä!

 11. Haalarit on kauheat ja harvoin niitä suostun päälleni vetämään.

  Mutta koska olen ylpeä siitä mitä opiskelen niin kyllä se vappua varten pitää vähän edustaa väriä bolognan punaisessa!

 12. Hehe 😀 upea trenssi tuokin! Pääasia on, että on trenssi 🙂 ja että tulisi kevät! Ja pian!

 13. Mustakin haalarit kuuluu vaan opiskelijaelämään oli ne sitten kuinka rumat tahansa!:) Tietysti jos ei käy haalaribileissä ym ”haalari tapahtumissa” niin eihän niillä silloin mitään tee.. Mutta aijon kyllä kaivaa omat haalarini jostain varastosta ja vetäistä vappuna jalkaan ja olla todella tyylikäs:D

 14. samaa mieltä kuin nuo muutamat muutkin. se vain kuuluu opiskelija elämään ja ”haalaribileisiin”. se vasta outoo oisko jos ei vappuna tai opiskelija bileissä haalaria käytä! meidän luokal joka ikisel on 🙂

 15. brita, onhan ne varmasti kätevät, mutta niin on moni muukin asu. 🙂

  T, mä en ois uskonu, et loppuu niin nopeesti! Joo Rusina on jo iso poika. 🙂

  Anonyymi, oon samaa mieltä tosta yhteiskuuluvuudesta, haalarit on sellanen luokan yhteinen juttu. MUTTA ne on silti mun mielestä sellanen amis juttu, eikä mun mielestä sovi naisille. 🙂

  Elbu, kiitos. 🙂 joo tolla takilla voi rellestää:P

  A, MÄKI OON SULONEN!!

  Anonyymi, no höh:( En halua paljastaa missä koulussa olen, mutta jos haluat tarkempaa tietoa, niin pistä mailia [email protected]. 🙂

  Sofiina, samiksiii!:D Mä arvasin, et tohon tarttuu esim kissankarvat, mut täytyy vaa käyttää rullaharjaa. 🙂

  hahha hyvä, ettet hankkinu!;)

  Tyylitietoinen, eikäää en kestä haalarimerkkien keräilyä!:D Hehe jokainen tyylillään, eikö?:)

  Anonyymi, mä en myöskään ota itseäni tai elämääni vakasti, mutta mun mielestä haalarit ei vaan sovi naisille. 🙂

  Pipsa, hiih ehkä mä en oo sit niin ”opiskelijamainen”, en koe tarvitsevani haalareita ja mielummin meen vappuna tyylikkäänä paikalle haalariporukan sekaan, kuin että vetäisin haalarit päälle myös itse. 😀

  Anonyymi, nonniii tervetuloa vaan lukijaksi, toivottavasti viihdyt!:)

  Char, nojoo odotan kovasti trenssikelejä. :))

  Netu, en käy haalaribileissä. 🙂 Käyn sellasissa opiskelijabileissä, jotka on baareissa. 🙂

  E, hiihi Rusina kiittää!:)

  Anonyymi, asutko pk-seudulla? Meiän luokalla ei kaikki ottanu, eli ainakin täällä päin se ei ole outoa. 🙂

 16. KAIKILLE: Mulla on yks kaveri, joka on todella kaunis ja erittäin tyylikäs myöskin (pukeutuu klassisesti ja siististi). Hän käyttää myöskin haalareita joissakin opiskelijabileissä, mutta edelleen vaikka hän on kaunis ja tyylikäs, ei mielestäni hänellekkään sovi haalarit. 🙂 Eli pointtina se, että uskon, että myös tyylitietoiset käyttävät haalareita.

  Mutta kaikki jotka haalareista pitävät, niin antaa mennä vaan. Jokainen tyylillään!

 17. Haalarit nyt osana kuuluvat opiskelijaelämään ja luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja siksi käytän niitä. Ei mua oikeastaan kiinnosta kuinka hirveiltä ne mun päällä näyttää, mutta onhan ne ihan kivat. Nyt kolmannella vuosikurssilla ehkä oon jo vähän kyllästynyt

 18. Innostuin lueskelemaan läpi ja hei, kiva blogi tää!

  Haalareista puheenollen. Meillä ainakin baareissa pidetään myös pirusti haalaribileitä ja on jotenkin tosi helpottavaa lähtee baareilemaan, kun ei tartte miettii alaosaa asusta. Yleensä sitä katellaan kans vähän kummaksuen sitten niitä haalarittomia. Mutta jokainen tyylillään.

  Tietty tässä nyt vaikuttaa se että meidän haalarikulttuuri on hyvin erilainen kuin teillä.

  Mukavaa kevättä nyt kuitenkin ja tsemppiä treenailuihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta