Testissä: Kuultomeikkivoide

Ostin muutama kuukausi sitten uuden Lumenen Natural Makeup -kuultomeikkivoiteen, koska kaipasin kevääksi jotain kevyempää ja hengittävämpää meikkivoidetta. Valitsin tummimman sävyn, nro 4 ja se on sopivan sävyinen hieman päivettyneelle iholle. Rakastan hehkuvaa ja raikasta kasvomeikkiä, joten odotukset tämän tuotteen kohdalla olivat korkeat.

”Runsaasti kosteuttavia raaka-aineita sisältävä vesipohjainen meikkivoide korostaa ihosi luonnollista hehkua ja antaa sille luonnollisen himmeän pinnan. Iho tuntuu ja näyttää heti raikkaalta ja elinvoimaiselta. Kuultomeikkivoide sisältää myös mineraalipitoista,  puhdasta suomalaista lähdevettä.  Kosteuttava meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää 94 % luonnon raaka-aineita.”

Millainen?
Yllätyin, että voide oli koostumukseltaan hyvin vetistä ja juoksevaa ja levittäessä se katosi iholle tuosta vaan. Tuote siis levittyy todella hyvin ja jättää luonnollisen lopputuloksen, mutta olin pettynyt kuultojälkeen. Odotin enemmän hehkua, mutta kyllä tämäkin kelpaa, vaan vain odottamaan sitä täydellistä kuultomeikkivoidetta. Kaipaisin myös hieman enemmän peittävyyttä, mutta toisaalta on mukavaa, että meikkivoide on niin kevyt ja kosteuttava.

Kenelle?
Tämä meikkivoide sopii mielestäni parhaiten nuorille naisille, joilla on hyvä ja lähes virheetön iho. Mikäli kuitenkin iha punoittaa tai kärsii pienistä virheistä, voi paikoittain laittaa peittävämpää meikkivoidetta/peitevoidetta tämän lisäksi. En siis ymmärrä miksi tätä tuotetta mainostetaan kaikille ihotyypeille, koska se ei mielestäni sopisi lainkaan esimerkiksi akneiholle.

Vinkki!
Mikäli innostut hankkimaan tämän meikkivoiteen, kokeile yhdistää siihen peitevoide, valokynä ja Lumenen hohtovoide (valmistus taitaa olla lopetettu, mutta myydään tietääkseni vielä esimerkiksi Anttilassa), jolloin saat kauniin ja hehkuvan ihon. 🙂

Loppukevennykseksi vielä teini-Pipru, joka rakasti ja rakastaa edelleen hehkuvaa meikkiä! 😀 Jlo Glow forever! (Kuvassa vielä kaiken lisäksi JLo:n mallistoon kuuluva t-paita hahha)

pipari

5 vastausta artikkeliin “Testissä: Kuultomeikkivoide”

 1. Mä käytän just tuota lumenen kuultomeikkivoidetta, vaaleammassa sävyssä vain, ja oon tykännyt kovasti just sen keveyden takia. Ei tuu sellaista paklattua oloa. Eikä hintakaan ole mielestäni paha, jos sitä oikein runsain mitoin kuluu 🙂

  Mutta totta niin kuin sanoit, ettei tosiaan peitä kovin paljoa, eli jos haluaa jotakin ihostaan enemmän peittoon niin sitten ei voi suositella.

  By the way, kiva blogi sulla 😀

 2. Anonyymi, kiitos vinkistä:)

  Sofiina, joo mä en tajuu, et miten tota voidaan mainostaa kaikille!:o erittäin ohut lopputulos, mutta kuitenkin kiva tälleen keväällä ja sitte kesällä. 🙂

  KHIITOS!:)

 3. Heippa !

  Muistatko paljon tuo Lumenen kuultomeikkivoide maksoi ? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta