Cashmerea

Olen unohtanut esitellä Brysselin matkan ostokset, mutta tosiaan yksi hankinnoista oli lila pashmina. Väri ei ole tähän vuodenaikaan sopiva, mutta päädyin kuitenkin lilaan, koska olen sen väristä huivia aina syksyisin kaivannut. Ostin pashminan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, Tie Rack nimisestä asustemyymälästä, josta olen aikasemminkin ostanut huiveja ja nahkakäsineitä. Hintaa pashminalla oli 99 euroa, mikä ei ole lainkaan paha huivista, joka on 50% silkkiä ja 50% cashmerea. 🙂 Näin pehmeä ja laadukkaan tuntuinen huivi on mukava sitten kietoa kaulan ympärille syksyn tullen!

Minulla on aikomuksena toteuttaa Kaikki huivini -postaus, mutta sen tekemisessä voi mennä aikaa, koska huiveja on kerääntynyt paljon! 😀 Kiinnostaako teitä muuten huivien ostopaikka/merkki ja hinta vai riittääkö jompi kumpi tai pelkät kuvat huiveista?

pipari

5 vastausta artikkeliin “Cashmerea”

 1. Kiinnostaa huivipostaus! Sinulla on todella hyvä maku huivien suhteen, ja itse myös tykkään panostaa laadukkaisiin huiveihin. Mikäli vain rohkenet niin täällä ainakin olisi kiinnostusta ostopaikalle ja hinnalle kuvien lisäksi. 🙂

 2. Jälkimmäisen anonyymin kannalla minäkin, huivipostausta vain kehiin 🙂

  -Tiina-

 3. Anonyymi, ok:)

  Anonyymi, kiitos!:) Huivit on mun rakkaus, koska ne piristävät asua kuin asua, eivätkä katso vaatekokoa!:D

  Tiina, jesjes tulossa on!:)

 4. Moikka!
  Ihana huivi.
  Taytyy kiusata sua vahan,kun Lontoossa oli aleet,myivat £19.99 noita huiveja.Ainoa mika harmittaa,etten ostanut enempaa,kuin yhden.On kylla tosi pehmea.

  T:Nora

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta