Viikon liikuntasaldo

Viikon liikuntasaldo
Ma: Kävelylenkki 60min
Ti: Sali 70min
Ke: Sali 70min + kävely/hölkkä 30min
To: Treenit 60min
Pe: Kävelylenkki 60min
La: Sali 50min (aerobinen)
Su: Peli 50min + alkulämppä 45min

Tämän viikon liikuntasaldoon olen erittäin tyytyväinen, olo on kevyt ja reipas. 🙂 Alkuviikosta lihakset jumiutuivat salitreenistä, mutta lihaskipu helpotti, kun pidin väliä salitreenistä, eli all is good now! Toivottavasti tuleva viikko tulee olemaan liikunnan puolesta yhtä hyvä (eli toisin sanoen jaksankohan Hullujen Päivien shoppailun jälkeen mennä salille :D). Voisin myös mennä testaamaan salilla olevan infrapunasaunan, olen kuullut siitä pelkkää hyvää ja jos 30min hikoilu vastaa oikeasti kulutukseltaan 10km juoksulenkkiä niin tosta saunasta tulee mun uus lemppari hengailumesta!

Tänään oli kauden viimeinen peli ja tämä sporttityttö tankkasi  ennen peliä herkullisella salaatilla, johon kuului herneitä, salaattisekoitusta, tomaattia, kurkkua, oliiviöljyä, maustettua tofua, rucolaa, juustoa, valkohomejuustoa, avokadoa ja pinjansiemeniä. NAM! Jaksoin hyvin juosta ja hyppiä, voin vaan kuvitella kuinka hyvässä iskussa olen ensi kaudella. 😉
pipari

4 vastausta artikkeliin “Viikon liikuntasaldo”

  1. En kestä, ihanaa salaattia!! 😀 Nyt tuli nälkä. Ja tosiaan mäkin voin suositella lämmöllä infrapunasaunaa, tullu istuttua kerta jos toinenkin 🙂

  2. Vitsit noihin sun liikuntoihin saa kyllä olla tyytyväinen, viime viikon treenisaldo omalla kohdalla oli kerta salilla 😀 Nyt pitäisi kyllä skarpata, se kesä tulee ihan just! Muutenkin tässä viieaikoina ei ole oikein huvittanut ja kiloja on tullut lisää, mutta ehkä kevät taas auttaa inspiroimaan 🙂

  3. Mä en ole välittänyt infrapunasaunasta. Jonkin aikaa kävin kokeilumielellä salilla pari kertaa viikossa infrapunasaunassa, mutta en huomannut siitä mitään hyötyä. En kyllä muutenkaan ole mikään saunaihminen. Siellä on tosi tylsää istuskella, kun siellä pitää vielä istua mieluiten vähintään puoli tuntia, jotta siitä voi olettaa olevan mitään hyötyä.

    Saako kysyä paljonko sulta on lähtenyt painoa? Näytät nyt jo pienemmältä, kuin mitä helmikuussa, kun näin sinut laivalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta