Cleaning up my closet

Mä oon kova puuhastelemaan iltaisin ja varsinkin öisin. Saatan nousta ylös sängystä keskellä yötä ja alkaa siivoamaan tai järjestelemään paikkoja ja se on mun mielestä vielä hauskaa! Mulla on aika vähän kaappitilaa tässä yksiössäni, joten tavaroiden järjestäminen järkevästi on haastavaa. Innostuin yöllä inventoimaan vaatekaappiani ja samalla lipastojakin ja löysin kirpparikasaan aika hyvin ylimääräistä tavaraa. Yleensä harkitsen tarkkaan jokaista ostosta, mutta maku ja muoti muuttuu jatkuvasti, joten kyllä sitä turhaa tavaraa löytyy valitettavasti omastakin kaapista.

Tältä vaatekaappi näytti siivouksen keskellä:

Valmis lopputulos: (Ei välttämättä näytä tarpeeksi organisoidulta, mutta minulla tämä toimii)

Nyt kun vaatteet on inventoitu, voin alkaa miettimään ostoslistaa kevääksi ja kesäksi. En halua ostaa paljoa vaatteita, koska vaatekokoni tulee muuttumaan vielä varmaan noin kolme kokoa (numerokoot), joten en halua ostaa turhaan vaatteita muutaman kuukauden käyttöä varten. Jotain perusjuttuja on kuitenkin hankittava, kuten muutamat housut (farkut ja siistimmät housut), musta välikausitakki, muutama mekko kesäksi, tunikoita jne.Kaappia siivotessani sovittelin samalla joitakin vaatteita ja oli mukava huomata kuinka erilaiselta jotkut vaatteet näyttävät nykyään päällä, kun en ole enää niin turvonnut. Sain jopa heittää kahdet farkut ja muutaman neuleen pois, jess! Oli myös järkyttävää huomata kuinka pieniä vaatteita olen pystynyt käyttämään joskus neljä vuotta sitten, miten olenkaan mahtunut niihin?:D Varsinkin kesävaatteita löytyy paljon pienessä koossa, enkä usko mahtuvani niihin vielä tänä kesänä, korkeintaan loppukesästä, mutta ainahan tulee uusia kesiä. 🙂


Oli mielenkiintoista myös huomata, että kaikki vanhat vaatteeni ovat merkkivaatteita (Gant, Burberry, Hilfiger jne.), kun taas moni uusimmista vaatteistani on halvemmilta merkeiltä. Olen jo pitkään elänyt ajatuksella ”No en viitsi panostaa rahallisesti, koska en tule olemaan tämän kokoinen kauaa.” No onneksi voin kohta unohtaa tuon ajattelutavan ja alkaa taas panostamaan kestäviin ja laadukkaisiin vaatteisiin! Yksi asia tosiaan harmittaa tässä kuntoprojektissa ja se on tosiaan se vuodenvaihteessa hankkimani Burberryn talvitakki. Toisaalta ärsyttää, että pistin siihen niin paljon rahaa, koska se tulee olemaan ensi talvena liian iso, mutta ainakin se palveli minua  todella hyvin tämän talven.


PS. Järkkärin auto focus ei toimi, joten sen takia epätarkat kuvat, sorry!


pipari

16 vastausta artikkeliin “Cleaning up my closet”

 1. Ihanaa miten positiivinen sä oot. Näin se pitääkin olla sillä niin jaksaa paremmin kohti tavoitteitansa 🙂

 2. Sitä vaan mietin, että miten sun vaatekoko voi tippua vielä pari, kun mun silmissä oot näyttänyt koko ajan ihan normaalipainoiselta? 😀 Tää oli kyllä ihana ja jotenkin tsemppaava postaus! 🙂

 3. Hei Pipru, ilmoittaudun blogisi uudeksi lukijaksi! Täältä saa kivaa tsemppiä myös omaan painonpudotusprojektiini. Ollaan vahvoja! Tsemppiä kevääseen!

 4. Heippa!
  Harkitsetko sen Burren takin myymistä, mikäli se tuntuu syksyllä liian isolta? 🙂

  -m

 5. V, no tässä vaiheessa täytyy olla positiivinen, muuten tulis itku!:D

  Nanna, no siis oonhan mä pullee ja mun tavote on olla treenattu, jolloin vaatekoko tulee muuttumaan varmasti!:)

  rreija, tässä vaan

  Anonyymi, nonniin tsemppiä myös sulle, jatkanpa siis tällaisten postausten tekemistä!:)

  m, siis voi olla, että joudun sen myymään, saa nähdä miltä se näyttää syksyllä. 😮

  Anonyymi, hei älä dissaa muovikoreja, niissä pysyy hyvin järjestys!:D

 6. Hih, löytyy näköjään siis muitakin jotka saa jostain ihmeestä virtaa puuhatella kaikkea mahdollista silloin kun kaiken järjen mukaan pitäisi olla nukkumassa… 🙂 Itsekin siis tunnustaudun ”ilta- ja yökukkujaksi” ja juuri silloin saanki eniten aikaiseksi 🙂
  Tsemppiä projektiisi ihan hirveästi!! 🙂 Niinkuin tuossa aikaisemmin jo todettiinkin, niin tämä kyllä oli mukavan positiivinen postaus 🙂 You go girl!! 🙂
  Äläkä sure sita Burberryn takkia! Hyvä ja taitava ompelija saa sen varmasti pienennettyä siististi jos näyttää siltä että takki on toivottoman iso syksyllä 🙂 Ja eikös duffeli saa ollakin vähän väljä 🙂

 7. Saako kysyä, mikä sun vaatekoko on tällä hetkellä? 🙂 Musta et näytä pullealta ainakaan näin kuvissa! Itekin suunnittelin alkavani painonpudotus projektiin, tosin mulla tätä pudotettavaa on aika rutkasti enemmän kuin sulla 🙂 Hyvänä inspiraationa on toiminut Dieettitytön huimat seikkailut -kirja, tosikertomus jossa oikeasti tosi lihava tyttö pudottaa painoa 🙂

 8. miksi sun vaatekoko tulee muuttumaan? vai ymmärsinkö ollenkaan oikein 😀

 9. Kirsi, kiitos tsempistä, tollaset kannustavat kommentit auttaa jaksamaan tässä projektissa!:)

  Mulla kävi mielessä myös toi ompelijalla kaventaminen, eiköhän ammattilainen osaisi. 🙂

  Yökukkuminen on kivaa, mutta aamuherätykset kouluun ei oo sitten niin kivoja. 😀

  Heidi, en halua kertoa vaatekokoani. 😮 No mä valitsen tietenkin kaikista imartelevimmat kuvat tänne blogiin, en julkaise jotain läskimakkara -kuvia. 😀 Mulla on paljon ylimääräistä vatsan seudulla, kun mahan saa litteäks niin vaatekoko muuttuu. 🙂

  Elbu, hehehe saa nähä kauan mulla pysyy. xD

  Anonyymi, koska oon läski ja sen takia oon tiukalla kuntokuurilla, pudotan painoa ja treenaan kropan kuntoon. 😀

 10. Pistä blogiisi myyntiin merkkivaatteitasi! Olisi kovasti kiinnostusta ainakin täällä 🙂

 11. Ihanan siistiä tuli! 🙂

  Mä itse asiassa tein lauantaina saman homman, laitoin vaatehuoneen uuteen uskoon. Nyt sieltä jopa löytääkin jotakin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta