Something to read

Ystäväni suositteli minulle Paulo Coelhon kirjallisuutta ja pistin samantien tilaukseen Adlibrikseltä tunnetuimmat teokset, The Alchemist ja Veronika Decides to Die. Aloitin tänään lukemaan jälkimmäistä ja se ainakin vaikutti lupaavalta! Tällainen lukutoukka on aina innoissaan uusista kirjalöydöistä. :)) Onko Paulo Coelhin teokset teille tuttuja?

pipari

12 vastausta artikkeliin “Something to read”

 1. Olen lukenut Zahirin, mistä pidinkin kovasti. Sen jälkeen kuitenkin kun olen muutamaa kokeillut, muistaakseni juurikin Alkemistia sekä ”Istuin piedrajoen rannalla ja itkin”, niin ei enää napannut. Jokin herra Coelhon tyylissä ei osunut itselle.

 2. oon lukenu noi molemmat joskus vuosia sitten, varsinkin toi Veronica tahtoo kuolla, oli tosi koskettava ja itkin sen jälkeen varmaan tunnin 😀

 3. Mulla on meneillä Paulo Coelhon Voittaja on yksin 🙂
  (en oo ennen lukenut Paulon kirjoja, kääk)

 4. Coelholla on paljon lukemisen arvoisia kirjoja. Yksi lemppareistani on tuo Veronika tahtoo kuolla. Kuitenkin suosittelen pitämään kunnon taukoa Coelhon suhteen vaikkapa noiden kahden jälkeen. Kirjoissa on ne omat ”perusajatuksensa” jotka toistuvat lähes kaikissa teoksissa, joten liiallisesti nautittuna menee maku.

  -L

 5. Coelhon kirjat ovat aivan ihania! Etenkin Alkemisti! Minulle tuo kirja vaan jotenkin kolahti, se on edelleen paras kirja jonka olen lukenut elämäni aikana! Sen lukee aika nopsasti läpi, mutta silti se on täynnä elämän viisauksia ja minusta se on koskettava tarina…ja uskon ettet tule pettymään toiseenkaan kirjaan, se on myös todella koskettava tarina ja ehdottomasti lukemisen arvoinen!
  Hyviä lukuhetkiä! 🙂

 6. Törmäsin blogiisi, kun etsin uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. En itse ole lukenut (vielä) Coelhoa, mutta pisti silmään, että näytät lukevan englanniksi. Oletko kokeillut tilaamista esim. play.comista tai bookdepository.co.uk:sta? Kummastakin voi tilata postikulutta..
  -Sanna-

 7. Jee, sain ite Alkemistin just joululahjaks! On ollu koulun kanssa niin kiire, etten tosin oo ehtiny kun ehkä puoleen väliin. Mukavan filosofinen toisaalta aika uskonnollinsn olonen kirja… ihan jees 🙂 Paulo Coelho on muuten niin ihana.

 8. Oon lukenut just nuo kaksi, ja tykkäsin kyllä ihan hirveesti! Varsinkin Alkemisti oli hyvä. Mietin niitä kirjan juttuja varmaan kaksi tuntia. Se pisti oikeasti pohtimaan. Veronika päättää kuolla oli outo mutta ihan hyvä sekin 😀 sen loppuratkaisu oli omituinen. Mutta suosittelen kyllä lämpimästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta