Skull

Olin hengailemassa viime viikolla Sellossa ja bongasin jostain sisustusliikkeestä suloisen pääkallokuvioisen tiskirätin, joka oli pakko saada. Ostin samanlaisen myös ystävälleni muuten-vaan-lahjaksi, koska hänkin pitää pääkalloista. 😀 Mun mielestä on hauskaa lisätä sisustukseen (tai esimerkiksi pukeutumiseen pääkallohuivi) jotain hieman omasta mausta tai tyylistä poikkeavaa, se tekee vain ilmeestä mielenkiintoisemman. 🙂 Ja nämä rätit on muutenkin todella hyviä, voi pestä koneessa, eikä mene miksikään.

Voisin muuten joskus toteuttaa sen kodin esittely -postauksen, oon luvannu tehdä sen jo ajat sitten. Nyt kun on jo niin valoisaa, niin en voi enää vedota ”mun ulkoinen salama ei toimi ni en voi kuvata sisällä” -kommenttiin. 😀

pipari

3 vastausta artikkeliin “Skull”

  1. Vitsit et on nasta luuttu =D
    Ihan huippu..
    Jee. mä ainakin ootan jo kovasti et pääsis kurkistamaan sun kotiin!

  2. Ihana toi tiskirätti. Tollasella on varmaan paljon kivempi siivoilla ja näyttää muutenkin kivemmalta kun joku sininen tavisrätti 😀 Mulle kans tollane!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta