Enkeksi

Mä en keksiny mitään postattavaa, joten ajattelin julkaista kuvia Ministä ja Nasusta, jotka kävivät tänään ensimmäistä kertaa tutustumassa parvekkeeseen. Vielä vähän jännitti, mutta eiköhän tämä tästä… 🙂

Mä oon ihan rakastunu Bruno Marsiin, aivan ihana! :’)

pipari

10 vastausta artikkeliin “Enkeksi”

 1. Voi että kuinka ihana lukea tätä blogia, varsinkin noiden kissojen ansiosta :)!! Itse jouduin antamaan kissani vanhemmilleni kun muutin eteläsuomeen, joten piristää todella nähdä eläinrakkaita blogeja <3

 2. Anonyymi, miksi kissasi eivät muuttaneet kanssasi?:)

  A, ei tarvi, mun salaman nopeat refleksit riittää!

  Anonyymi, Mini ja Nasu kiittää :))

 3. Onhan parvekkeesi lasitettu? Kissan refleksit on tosi paljon nopeammat kuin ihmisen, ja uteliaisuus korkeita paikkoja kohtaan on aivan loputon! Eikä kissa osaa varoa putoamista, kun ei tiedä mitä kaiteen toisella puolella on.

 4. Celia, mulla oli ne jo vaaleansinisenä ja beigenä ja kaikkiin kolmeen oon ollut todella tyytyväinen!:)

  Anonyymi, Mini ja Nasu kiittää:)

  Anonyymi, kiitos. 🙂 Yksiö on, 33 neliötä. 🙂

  Piitu, laitan valjaat, kunhan vien kisut sinne kunnolla. nyt vain hiipivät oven luona.

 5. Ostin lakanat vaaleansinisenä ja pesun jälkeen ne muuttuivat kreppimäiseksi. :O En kyllä jaksaisi silittää mitään pussilakanoita.. Eli ehkä vaan kärvistelen (inhoan kreppimatskua lakanoissa tai missä vaan). :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta