Tervetuloa!

Piparin maailma -blogi jatkaa tästä lähtien uudessa osoitteessa, mutta sisällöltään blogi ei tule kauheasti muuttumaan. Toivottavasti vanhat, tutut lukijat seuraavat mukana. 🙂 Yritän jatkossa ottaa enemmän päivän asu -kuvia ja ylipäänsä enemmän kuvia itsestäni.

Tämä ja eilinen päivä on mennyt koulujuttuja tehdessä, olen laiskotellut parin viime viikon aikana niin paljon, että hommia on kasaantunut aivan liikaa. Uurastuksen jälkeen voin jäädä sänkyyn nauttimaan keväisestä auringonpaisteesta ja illalla vielä salille treenaamaan. Pipari ♥ kevät.

Pussilakanat tilattu Ellokselta

pipari

11 vastausta artikkeliin “Tervetuloa!”

 1. Jeee! Kyllä nyt kelpaa 🙂 Aivan ihanan valoisa ja freesi tuo sun asunto. Pitäs saada itestään nyt irti ja sutii vähä maalia seinille ja hommaa itsellekki uusia tekstiilejä kotiin että sais vähä valoa ja uutuuden tunnetta..Hei sitä viel et päivitätsä automaattisesti blogilistalle tän uuden, et jatkossaki saa päivitykset sitä kautta?

 2. Piparin maailmassa näyttää oleilevan aivan ihania kissoja parikin kappaletta <3
  ”Eksyin” blogiisi kun hain tietoa miten puhdistaa Guccin kangaslaukku, taidanpa eksyä tänne useammankin kerran 🙂

 3. JessiJ, hyvä jessiiiii!;)

  T, kiitos:) Kisuni ovat super söpöjä:)) Olen ylpeä!

  bemu, on kaksi aivan ihanaa kisua:)

  Tervetuloa Piparin maailmaan!:) Mulla on ollut Guccin laukku ja sitä pyyhin aina ihan vedellä. Guccin canvaslompakko löytyy edelleen ja siihen on mennyt kerran salmarit. 😀 Sain hinkattua pois vesi+fairy -yhdistelmällä. 🙂

 4. Ihania kuvia, mäkin pidän vaaleista sävyistä, ne tuo sitä paljon kaivattua valoa ja avaruutta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta